Silifke’de 3 çocuk kayıplara karıştı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Silifke’de 3 çocuk kayıplara karıştı


 

Mersin’in Silifke ilçesinde ortaokul ve lise öğrencisi 3 çocuk, sabah okula gittikten sonra bir daha evlerine dönmedi.

Alınan bilgiye göre, Silifke’de sabah okula gitmek üzere evden çıkan İmam Hatip Ortaokulunda okuyan 7'nci sınıf öğrencisi Fahri Yiğit Yıldız (14), Endüstri Meslek Lisesi 8'inci sınıf öğrencisi 15 yaşındaki Kadir Kırmızıgöl ve Endüstri Meslek Lisesi 9'uncu sınıf öğrencisi 16 yaşındaki Kadir İbrişim geri dönmedi.

Okulların tatile girmesine yakın bir zaman kala devamsızlıkları olan öğrencilerin en son sahilde görüldükleri öğrenilirken gözü yaşlı aileler çocuklarının başına herhangi bir olumsuz durumun gelmesinden korkuyor. Fahri Yiğit Yıldız’ın babası Muhammed Uğur Yıldız (39), Kadir Kırmızıgöl’ün babası Celal Kırmızıgöl (40) ve Kadir İbrişim’in babası Hanifi İbrişim (38) her yerde çocuklarını ararken, herhangi bir haber alınamadığını belirtti.

Polis ve jandarmaya giden aileler, çocuklarının hayatından endişe ettiklerini belirtirken, gören ve duyanların kendilerine haber verilmesini istedi. Elleri telefonda gözleri kapıda çocuklarından gelecek olan iyi haberleri bekleyen aileler perişan durumda olduklarını söyledi.

Fahri Yiğit Yıldız’ın babası Muhammed Uğur Yıldız çocuğundan gelecek iyi bir haberi beklediklerini belirterek, "Oğlumun böyle bir olayı gerçekleştireceğini tahmin etmedik. Sabah okula gider akşam gelirdi. İşe gittim. Akşam geldiğimizde çocuğumuzun eve gelmediğini görünce tedirgin olduk. Aradık sorduk. Ama oğlumuzdan bir haber alamadık. Bulanların veya görenlerin bizlere haber vermesini istiyoruz" dedi.

Kadir Kırmızıgöl’ün babası Celal Kırmızıgöl, "Çocuğumdan gelecek iyi bir haberi bekliyoruz. Kendisine kızmayacağız. Yeter ki sağ salim evine gelsin" diye konuştu.

Kadir İbrişim’in babası Hanifi İbrişim, "Her yerde oğlumuzu arıyoruz. 2 gün oldu. Ama ses seda yok. Perişan haldeyiz" ifadelerini kaydetti.

Kadir İbrişim’in annesi Emine İbrişim (42) ise "Çocuğumu gören duyan olursa bizlere haber versinler. Eve gelmesini bekliyoruz. Korkmasınlar kendilerine kızmayacağız. Yeter ki çocuklarımız bulunsun" dedi. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA