Cumhuriyet Meydanı’na temizlik kulübesi talebi! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Cumhuriyet Meydanı’na temizlik kulübesi talebi!


 

Mersin’in merkez Akdeniz ilçesi sınırları içerisinde yar alan Cumhuriyet Meydanı’nın temizlik ve bakımı için yerel yönetimler göreve çağrıldı! Yurttaşlar bölgeye sürekli hizmet verecek bir temizlik kulübesi ve görevlisi yapılmasını istiyor!

HEDİYE EROĞLU

Mersin’in buluşma noktası olan adeta kentin kalbi konumundaki Cumhuriyet Meydanı’nda temizliğin düzenli bir şekilde ve sürekli olarak sağlanabilmesi için vatandaşlar bölgeye temizlik kulübesi kurulmasını istiyor.

Konuyla ilgili Akdeniz Belediye Başkanlığı’na dilekçe gönderen yurttaşlar, “Belediyeniz sorumluluk alanı içerisinde olan Atatürk Anıtı ve çevresinin, basamakların sürekli temizlenmesi ve yıkanması için Cumhuriyet Meydanı’nın uygun bir köşesine günde 16 saat aktif çalışacak bir temizlik kulübesi-görevlileri konulmasını ve bu anıt çevresindeki yeşil alanlarda ‘köpek’ gezdirilmesine, köpeklerce pisletilmesine engel olunmasını ve anıtın etrafındaki mermer sütunlardan kırık olanların ve merdiven basamaklarının onarımını arz ederim.

Bu kirliliklere tanıklar Kültür Merkezi Müdürlüğü, Mersin Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü ve Valilik konutu güvenlik ekipleri ve çevrede yaşayan halkımızdır. Cumhuriyetimiz (alanımız) temiz tutulmaya layıktır. Dost var düşman var” ifadelerine yer verdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA