Mersin Onur Haftası’nın tarihi belli oldu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin Onur Haftası’nın tarihi belli oldu


 

Bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilecek Mersin Onur Haftası etkiliklerinin hazırlıkları tüm hızıyla sürerken, bu yılki festivalin 5 – 11 Haziran 2017 tarihleri arasında ‘Mozaik temasıyla yapılacağı öğrenildi.

Haber Merkezi

Mersin 7 Renk LGBTİ Derneği önderliğinde bir araya gelen siyasi partiler ve bağımsız feminist ve LGBTİ aktivistleri ile gönüllülerin oluşturduğu Mersin Onur Haftası Komisyonu üçüncü toplantısını gerçekleştirdi. Onur Haftası Komisyonu, Mersin’de bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan Mersin Onur Haftası tarihini 5-11 Haziran olarak duyururken festivalin bu yıl ki temasının ise Mozaik olacağı öğrenildi. Komisyon üyelerinden elde edilen bilgiye göre bu yıl Tekçilik anlayışının hakim kılınmaya çalışılmasına; tek cinsiyet, tek cinsel kimlik, tek ırk, tek dil anlayışına karşı, bir mozaik gibi bir arada yaşamın mümkün olduğunu vurgulamak için bu yıl Mozaik temasının seçildiği öğrenildi. Belirlenen tema çerçevesinde çalışma hazırlıklarını başlatan Onur Haftası Komisyonu ayrıca haftanın programını çok kısa bir süre içinde açıklayacağını duyurdu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA