CHPli gençler 19 Mayıs’ta ataya yürüyecek | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

CHPli gençler 19 Mayıs’ta ataya yürüyecek


 

CHP Mersin Gençlik Kolları, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda Kızılay Meydanı’ndan Anıtkabir’e doğru gerçekleştirilecek Hürriyet Yürüyüşü’ne katılmak için hazırlıklarını sürdürüyor.

Mehmet Nabi Batuk

CHP Mersin İl Gençlik Kolları, her yıl resmi ve özel törenlerle kutlanan 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda Atatürk’ün huzuruna çıkmaya hazırlanıyor. CHP Genel Merkezi tarafından organize edilen, 19 Mayıs Hürriyet Yürüyüşü’ne katılacak CHPli Gençler 18 Mayıs 2017 Perşembe günü gecesi Ankara’ya hareket edecek.

SON GÜNLERDE YAPILAN ÇİRKİN HAKARETLERE EN GÜZEL TEPKİYİ GÖRECEKLER

Yürüyüş hazırlıklarının devam ettiğini ve 19 Mayıs’ta Kızılay Meydanı’nda olacaklarını ifade eden CHP Mersin İl Gençlik Kolları Başkanı Ethem Güzel, “CHP Gençlik Kolları, Türkiye’nin her tarafından tüm genç arkadaşlarımızı davet etti. Bu davetin en büyük sebebi gücümüzü bir ortak noktada birleştirip Atamıza yürümektir. Hayır’ın daha bitmediğini ve bu kadar insanın Atatürk’ün ilkelerine ve onun bize sunduğu Cumhuriyete  ve Atatürk’e sahip çıktığımızı göstermektir. Bizde Mersin’deki gençler olarak bu yürüyüşte yerimizi alacağız. En güçlü şekilde bu yürüyüşe katılacağız. Sosyal medya hesaplarımızdan bunun duyurusunu yaptığımızda bize çok yoğun bir ilgi var. Böyle bir dönemde bu kadar yoğun ilgi olması bizi de mutlu ediyor. Gençler hala hayır diyor, biz kazanacağız diyor. Bizde tekrar oraya gidip Cumhuriyetimize sahip çıktığımızı göstereceğiz. Özellikle Atamıza ve onun annesine son günlerde yapılan çirkin hakaretlere en güzel tepkimizi göstereceğiz. Umudumuzu bir kez daha yeşerteceğiz” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA