KANALİZASYONDAN GELEN ÖLÜM! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KANALİZASYONDAN GELEN ÖLÜM!


 

Çay mahallesinde kanalizasyon hattından evin içine sızan zehirli gaz sonucu zehirlenerek ağır yaralanan 15 yaşındaki Midya Mustu, önceki gün komada verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.

Mehmet Nabi Batuk 

Mersin'in merkez Akdeniz İlçesi'ne bağlı Çay Mahallesi'nde kanalizasyon hattına kaçak olarak bırakılan fabrika atıklarının zehirli gaza dönüşerek evlerinin içine sızması sonucu zehirlenerek komaya giren 15 yaşındaki Midya Mustu, 5 günlük yaşam mücadelesini kaybetti. Tedavi gördüğü Mersin Şehir Hastanesi'nde hayatını kaybeden genç kızın yakınları ve komşuları üzüntüye boğuldu.
Hastane kaynaklarından edinilen bilgiye göre ise genç kızın hastaneye ilk getirildiğinde beyin ölümünün gerçekleştiği, ancak doktorların hastayı kurtarmak için verdiği çabaların sonuçsuz kaldığı bildirildi.  
10 Mayıs 2017 tarihinde meydana gelen olayda 15 yaşındaki Midya Mustu ağır gaz sonucu zehirlenerek bilincini kaybetmiş, genç kızı gören ablası 18 yaşındaki Ruhlat Mustu'da sinir krizi geçirerek fenalaşmıştı. Mahallelilerden edinilen bilgiye göre ise kanalizasyondan sızan gazın boğazları yaktığı ve tüp gazı gibi koktuğu belirtilmişti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA