ZİRAİ İLAÇ BİDONUNU DEREYE ATMIŞLAR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ZİRAİ İLAÇ BİDONUNU DEREYE ATMIŞLAR!


 

Mersin’in Tarsus ilçesindeki Kusun Deresi’ne atılmış zirai ilaç bidonu bulundu.

Tarsus Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, Çevre Koruma Kontrol Yöneticiliği ekipleri, bir ihbar üzerine Ferahim Şalvuz Mahallesi’nden geçen Kusun Deresi'nde zirai ilaç dolu bidon buldu.

Çevre Koruma Kontrol ve itfaiye ekiplerince kontrollü bir şekilde, çevreye zarar vermeden el konulan 50 kiloluk zirai ilaç bidonu, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nden gelen uzman ekiplerce incelendi. Zirai ilaç, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekiplerinin kontrolü altında usulüne uygun şekilde imha edilmek üzere yetkili firmaya teslim edildi.

Dereye atılan zirai ilacın tehlikeli madde olduğunu belirten Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, sorumluların bulunması ve cezalandırılması için ilgili birimlerle birlikte çalışacaklarını söyledi. Can, “Ambalaj malzemesinin delindiği ve parçalandığı takdirde akarsuda yaşayan tüm canlılara zarar vermesi muhtemel olan zirai ilaç vatandaşlarımızın dikkati ve Çevre Koruma Kontrol ekiplerinin zamanında müdahale etmesiyle önlenmiş oldu” dedi. (İha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA