Bisiklet Yarışlarında bir belediye başkanı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Bisiklet Yarışlarında bir belediye başkanı


 

Aralarında Türkiye’den Mersin ve İzmir’in yer aldığı Avrupa Bisiklet Yarışması’nda (European Cycling Challenge 2017) ilk kez bir belediye başkanı da katılarak bisikletçilerle birlikte pedal çevirdi.

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Mersin Bisiklet Derneği, MTSO Bisiklet Takımı ve Mezitli Belediyesi Bisiklet Takımıyla birlikte bisiklet sürerek, Mersin’in yarışlarda ki puanını artırmaya çalıştı. Başkan Tarhan, bisikletçilerle birlikte Soli Pompeopolis Sütunlu Caddeden, Barış Meydanı’na kadar gönüllü bisikletçilerle birlikte bisiklete bindi. 

Mersin’in 50 Avrupa kentinde tanıtımına katkı sağlayacak Avrupa Bisiklet Yarışması bütün hızıyla devam ediyor. 31 Mayıs 2017 tarihine kadar sürecek olan yarışların Mezitli tanıtım ayağı gerçekleştirildi. Soli Pompeiopolis Sütunlu Cadde Bisiklet ve Yürüyüş Yolu’nda gerçekleşen etkinlikte, Mezitli Belediyesi Spor Okulları Zumba Kursu öğrencileri de bir gösteri yaptı. Gençlerin bisiklet ve akrobatik dans gösterilerini gerçekleştirdikleri etkinlikte çok sayıda firma da stant açarak etkinliğe katılan konuklara ikramlarda bulundu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA