Silifke’de Bisiklet Kriteryumu heyecanı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Silifke’de Bisiklet Kriteryumu heyecanı


 

Silifke’de bu yıl 44.’sü düzenlenecek olan Uluslararası Müzik ve Folklor Festivali etkinlikleri kapsamında Bisiklet Kriteryumu yapılacak.

Turkcell Güneş Saatçilik’in katkılarıyla düzenlenecek olan bisiklet kriteryumun da dereceye giren sporculara 44. yıl anısına 44 çeşitli hediye verilecek. Geçtiğimiz yıl yaklaşık 300 kişinin katılımıyla düzenlenen bisiklet kriteryumuna bu yıl daha yoğun bir katılım gerçekleşmesi bekleniyor.

21 Mayıs Pazar günü saat 18:00’da yapılacak olan kriteryuma tüm Silifke halkını davet ettiğini açıklayan Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “Bu festivalimiz kapsamında düzenlediğimiz konserler, yarışmalar, turnuvalar, tiyatro etkinlikleri ve bisiklet kriteryumu gibi daha sayabileceğimiz birçok etkinlikler yer alıyor. Bunlardan bir tanesi de her yıl geleneksel hale getirdiğimiz Bisiklet Kriteryumu oldu. Bütün bisiklet tutkunlarımızı bu kriteryuma bekliyoruz” dedi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA