AKP’li eski vekil Uzun FETÖ’den tutuklandı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AKP’li eski vekil Uzun FETÖ’den tutuklandı


 

FETÖ/PDY operasyonu kapsamında örgüt üyesi olmak suçlamasıyla hafta başında gözaltına alınan AKP’li eski vekil Ahmet Tevfik Uzun, dün çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

Anayasa referandumunun ardından FETÖ operasyonlarının AKP’ye sıçrayacağı ve partide ‘temizlik’ yapılacağı iddialarının üzerine ilk operasyonun referandumda yüzde 65 ‘Hayır’ çıkan Mersin’de yapılması dikkat çekti.

Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre; 15 Temmuz darbe girişimi ile anayasal düzeni değiştirmek ve bu terör örgütüne üyelik suçlarından, örgüte yönelik yapılan soruşturma kapsamında AKP 24. Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun hafta başında gözaltına alındı. Savcılıktaki ifadesinin ardından tutuklama talebiyle mahkemeye çıkarılan Uzun tutuklandı.

Uzun, adliye çıkışında kelepçeli ellerini havaya kaldırarak basın mensuplarına poz verdi. Öte yandan Uzun'un eşi basın mensuplarının görüntü almaması için bir süre kocasının önünde yürüdü. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA