3X3 Basketbol Turnuvaları başlıyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

3X3 Basketbol Turnuvaları başlıyor


 

Bu yıl 20-25 Mayıs 2017 tarihleri arasında kutlanacak olan 44. Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivali kapsamında 3X3 Basketbol Turnuvası düzenlenecek. Turnuva 4 kategoride olup, uluslararası katılımlar ile Redbull sponsorluğunda gerçekleştirilecek.

Kültür Haftası etkinlikleri içerisinde yer alan ve Basketbolu yaygınlaştırmak amacıyla düzenlenen turnuva hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “Turnuvayı daha çok sokaklarda, caddelerde basketbol oynayan gençlerde bir heyecan yaratmak amacıyla düzenledik. Geçtiğimiz yıl yine festival etkinlikleri içerisinde düzenlediğimiz sokak basketbolu büyük ilgi gördü. Turnuva 4 kategoride olup Redbull sponsorluğunda ve PTT binası önünde gerçekleştirilecektir.

Hepimiz biliyoruz ki mahalle aralarında veya yollarda futbol ile basketbol gibi sporla ilgilenen birçok gencimiz var. Gençlerimiz sokaklarda daha çok kendi aralarında oynuyorlar. Biz spor oyunlarında farkındalık yaratmak ve bunu yaygınlaştırmak amacıyla bu gençlerimizi turnuvalarda görmek istedik. Müracaatlar devam etmekte olup bütün gençlerimiz bu turnuvalara yoğun ilgi gösteriyorlar. Turnuvayla birçok grup ve kişi bir araya gelmiş olacak. Basketbol şöleniyle gençler bir rekabet ve yarışma heyecanı içinde olacaklar. Bu heyecan ve coşku gençlerde basketbol açısından ekstra motivasyon da sağlayacak” dedi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA