TOKİ stadyumda ısrarcı! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TOKİ stadyumda ısrarcı!


 

Büyükşehir Belediye Başkanı Kocamaz, Tevfik Sırrı Gür Stadyumu arazisinin belediyeye devri ile ilgili TOKİ yetkilileriyle yaptıkları görüşmeden olumlu sonuç alamadıklarını ancak TOKİ’nin takas yoluna gitmek istediğini söyledi.

SONER AYDIN

Mersin’in hafızası değerindeki, birçok anıya ev sahipliği yapan Tevfik Sırrı Gür Stadyumu’nun akıbetinin ne olacağı belirsizliğini koruyor. Mersin merkezde kalan en önemli kamusal alanlardan Tevfik Gür Stadyumu ve Müftü Deresi vadisinin nasıl değerlendireceği tartışmaları sürerken, büyükşehir belediyesinin ‘kent meydanı’ projesi de TOKİ’den geri döndü.

“TGS OLMAZ BAŞKA YERE BAKALIM!”

Tevfik Sırrı Gür Stadyumu arazisi Büyükşehir Belediye Meclisi Mayıs ayı 1. bileşiminde yeniden gündeme geldi. Mülkiyeti TOKİ’de olan stadyum arazisiyle ilgili TOKİ yetkilileriyle yaptıkları görüşmelerden olumlu sonuç alamadıklarını paylaşan Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, “Tevfik Sırrı Gür Stadyumu ile ilgili TOKİ yetkilileriyle yaptığımız görüşmede, TOKİ’nin böyle bir yetkisinin olmadığı, büyükşehre tamamen devrinin olmayacağını söylediler. Ama ‘Elinizde arsa, bina ya da size tahsis edilmiş kamu arazileri varsa görüşüp masaya yatıralım’ dediler. Bununla ilgili de görüşmelerimiz devam ediyor. Biz büyükşehir belediyesinin elindeki gayrimenkulleri tespit ettirmeye çalışıyoruz. İllaki merkezde olması da şart değil. Diğer ilçelerde de olabilir şeklinde ifade kullandılar. Biz de Mersin genelinde toplu konut alanlarına açılacak bölgelerle ilgili böyle bir çalışma içerisine girdik” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA