CHP’li gençlerden Fikri Sağlar’a destek | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

CHP’li gençlerden Fikri Sağlar’a destek


 

CHP Mersin İl Gençlik Kolları CHP Mersin Milletvekili Fikri Sağlar’ın yaptığı açıklamalar nedeniyle disipline sevk edilmesini doğru bulmadıklarını açıklayarak, tüm CHP’lilerin düşünce ve ifade özgürlüğüne sahip olduğunu hatırlattı.

Haber Merkezi

Eski Kültür Bakanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili Fikri Sağlar’ın Akşam Gazetesi’ne verdiği mülakatta yönetimi eleştiren sözleri nedeniyle CHP Genel Merkezi tarafından disiplin kuruluna sevk edilmesinin yankıları sürüyor. Son olarak yazılı açıklama yayınlayan CHP Mersin İl Gençlik Kolları Yönetimi,  Milletvekili Fikri Sağlar’ın açıklamalarından dolayı disiplin kuruluna sevk edilmesini doğru bulmadıklarını ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na düşünce ve ifade özgürlüğü çağrısı yaptı.

“SAVUNDUKLARIMIZ ÜZERİNDEN OBJEKTİF BİR ŞEKİLDE İLERLEMEMİZ GEREKMEKTEDİR”

CHP Mersin İl Gençlik Kolları Yönetimi imzası ile yayımlanan yazılı açıklamada; “CHP Çatısı altında olan tüm Milletvekillerimize sevgimiz ve saygımız sonsuzdur. Milletvekillerimizin referandum öncesinde mecliste sonrasında sokaklarda verdiği mücadeleyi takdirle izledik ve her zaman örnek aldık. Hep söylüyoruz iyi ki CHP var iyi ki böylesine cesur Memleketi için savaşan vekillerimiz var. Gurur Duyuyoruz. Şimdi isimleri değil ama CHP'nin savundukları üzerinden objektif bir şekilde ilerlememiz gerekmektedir. Savunduklarımızdan şuan bizi ilgilendiren konu düşünce ve konuşma özgürlüğüdür. Bu Türkiye Cumhuriyetinde yaşayan tüm vatandaşlarımız için geçerlidir. Biz Halkın seçtiği halkın Vekili olan hiç bir Milletvekilinin veya yüz kızartıcı suç işlememiş üyelerimizin disipline verilmesini doğru bulmuyoruz. Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu bu karardan vazgeçerek tıpkı referandum sürecinde küs olanların bile bir araya geldiği gibi kucaklayıcı olacağına inanıyoruz. Şuan Meselemiz Memleket. Hedefimiz Tüm Halkımızı Kucaklayarak CHP'nin İktidar olması” cümleleri kullanıldı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA