Bisikletler Mezitli Belediyesi’nden | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Bisikletler Mezitli Belediyesi’nden


 

Mezitli Belediyesi, 1-31 Mayıs 2017 tarihleri arasında devam eden Avrupa Bisiklet Yarışması’na katılan Mersin Ticaret ve Sanayi Odası personelinin bisikletlerini veriyor. TMSO personelinin bisikletleri Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan tarafından verildi.

1-31 Mayıs 2017 tarihleri arasında devam eden Avrupa Bisiklet Yarışması’na katılan Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) personelinin bisikletlerini Mezitli Belediyesi tarafından verildi. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın da katıldığı bisikletlerin teslim töreninde MTSO personeli bisikletleriyle mini bir şehir turu yaptı.

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Avrupa'dan 50 şehrin yer aldığı ve Türkiye'den sadece İzmir ve Mersin’in bulunduğu, Mersin’de yaşayan tüm vatandaşlar indirdikleri bir uygulama ile yarışabildikleri yarışlar için MTSO personelinin bisikletlerini düzenlenen törenle veren Başkan Tarhan, yarışlara Mezitli Belediyesi olarak kendisinin de katılacağını söyledi. Mezitli’yi bisiklet kenti yapmak istediklerini ifade eden Başkan Tarhan, “Bisikleti daha çok cazip kılmak ve gündemde tutmak için tüm fırsatları değerlendirmek istiyoruz. Yaptığımız bisiklet yolları sonrası Sağlık bakanlığımızın desteği ile yüzlerce bisikleti vatandaşlarımıza ulaştırdık. Yollarda bu bisikletleri gördükçe mutluluğumuz ve heyecanımız katlanıyor. Avrupa Bisiklet Yarışması da kendimizi ve kentimizi tanıtmak için büyük bir fırsattır. Yine bu yarışmaya katılacak olan MTSO personelinin de bisikletlerini bizden alması önemli bir olaydır” dedi. Başkan Tarhan, www.eccmersin.com adresinin ziyaret edilerek yarışma hakkında ayrıntılı bilgi alınabileceğini ifade etti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA