Elvan gidiyor mu? | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Elvan gidiyor mu?


 

Kabinede revizyon iddiaları gündeme gelirken revizyonda adı geçen ilk isim Davutoğlu’nun ekibinden olan Kalkınma Bakanı ve Mersin Milletvekili Lütfi Elvan oldu.

SONER AYDIN

Anayasa referandumunun ardından AKP hükümeti içinde kabine revizyonu kulislerde iyice dillendirilmeye başlandı. Son olarak Başbakan Binali Yıldırım ile MHP lideri Devlet Bahçeli’nin referandum sonrası ilk kez bir araya gelmesi kabinede revizyon iddialarını güçlendirdi.

Revizyon iddialarının ardından gündeme gelen ilk isim ise referandumda yüzde 65 ‘Hayır’ın çıktığı Kalkına Bakanı ve Mersin Milletvekili Lütfi Elvan oldu. Bakan Elvan, Mersin’de alınan kötü sonuçların üzerine en fazla eleştirilen isimlerin başında geldi. Olası bir revizyonda Bakan Elvan’ın yerine gelecek isim ise merak konusu oldu. Dün gerçekleşen Bahçeli-Yıldırım görüşmesinin ardından kabinede MHP’li isimlerin de girebileceği konuşulmaya başlandı AKP’li Bakan Elvan’ın yerine MHP Mersin Milletvekili Oktay Öztürk’ün kabineye girebileceği öne sürüldü.

Elvan, eski başbakanlardan Ahmet Davutoğlu’nun ekibinden kabinede görev alan isimler arasında yer alıyor. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA