“UKOME YÖNETMELİĞİ DEĞİŞTİRİLMELİ” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“UKOME YÖNETMELİĞİ DEĞİŞTİRİLMELİ”


 

Sorunlarının çözümü adına Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki UKOME’de daha fazla temsil hakkı isteyen ulaşım sektörü, ortak hareket etme bilincini arttırmak için harekete geçti.

Mersin Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği (ESOB) Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer,  il genelinde birliğe bağlı olarak ulaşım sektöründe faaliyet sürdüren şoförler, servisciler ve minibüscüler esnaf odası başkanlarıyla bir araya gelerek, sektördeki sorunlar hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

Birlik hizmet binasında gerçekleştirilen toplantıya; Mersin Servisciler Odası Başkanı Nesil Aydın, Mersin Minibüscüler Odası Başkanı Aziz Biricik, Anamur Şoförler Odası Başkanı Mehmet Arıkan, Bozyazı Şoförler Odası Başkanı Ali Keskinaslan, Aydıncık Şoförler Odası Başkanı Hikmet Arı, Mut Şoförler Odası Başkanı Mustafa Evren, Gülnar Şoförler Odası Başkanı Ali Çalışkan,  Silifke Minibüscüler Odası Başkanı Yılmaz Kaya, Erdemli Şoförler Odası Başkanı Orhan Güler, Tarsus Şoförler Odası Başkanı Duran Şen, Tarsus Servisciler Odası Başkanı Mehmet Tıraş ve Mersin Şoförler Odası Başkanvekili Yusuf Yazıcı katılım gösterdi.

“UKOME YÖNETMELİĞİNİN DEĞİŞTİRİLMELİ”

Başkan Dinçer toplantıda yaptığı konuşmada ulaşım sektöründeki servisçi, minibüsçü, şoför esnafının sabahın seyrinden akşamın geç vaktine kadar direksiyon başında öğrenci, işçi, memur ve vatandaşlara hizmet verdiğini belirterek, bu önemli kesimin özellikte Büyükşehir bünyesinde kurulu UKOME Daire Başkanlığında yeteri kadar temsil edilememesinden kaynaklı olarak büyük sıkıntılar yaşadığını belirterek, ulaşım sektöründe faaliyet gösteren meslek odalarına yeter sayıda yer verilecek şekilde UKOME yönetmeliğinin değiştirilmesi gerektiğini ifade etti.

Ulaşım sektöründeki tüm oda başkanlarının sorun ve beklentilerini  birebir dinleyen Başkan Dinçer, “Sorun ve sıkıntılarımız nelerse sizlerle bir araya gelip dinleyelim, bilgi sahibi olalım ve çözümü konusunda ilgili ve yetkililerle görüşelim. Sizlerden ricam il ve ilçe ayrı gayrımı yapmadan, ekip ruhu ile hareket ederek ve bir birimizin aleyhine hareket etmeden birlik ve beraberlik içerisinde hareket edelim. Bizler birlik beraberlik içerisinde ortak hareket edersek, sorunlarımızı çok daha kısa sürelerde çözüme kavuştururuz” dedi. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA