MTSO Sigorta Akademi’ye öğrencilerden yoğun ilgi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MTSO Sigorta Akademi’ye öğrencilerden yoğun ilgi


 

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) 30 No’lu Sigortacılık Hizmetleri Meslek Komitesi’nin MTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfı işbirliğinde bu yıl 2’ncisini düzenlediği ‘MTSO Sigorta Akademi’ eğitimleri sona erdi.

55 katılımcı, eğitim sonunda düzenlenen törenle sertifikalarını aldı. Kursiyerler, 4 gün boyunca finansal okuryazarlık, yangın ve mühendislik sigortaları, hasar, trafik ve kasko sigortaları, imaj ve iletişim konularında bilgilendirildi.

Sertifika Törenine; MTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Çağatay Güneş, Meclis Üyesi Ahmet Akbaş, 30 No’lu Meslek Komitesi Başkanı Kerim Kara ve Komite Üyeleri Dilek Divitçioğlu ile Emel Bildik’in yanı sıra Mersin Üniversitesi Erdemli Meslek Yüksekokulu Bankacılık ve Sigortacılık Bölüm Başkanı Şeyda Kapıkıran ve kursiyerler katıldı.

Törende konuşan MTSO Eğitim ve Kalkınma Vakf​​​​​​​ı Yönetim K​​​​​​​urulu Başkanı Çağatay Sadık Güneş, en iyi yatırımın insana olan yatırım olduğunu belirterek, Vakıf olarak bu düşünceyle hareket ettiklerini söyledi. Bu nedenle gençlerin eğitimiyle ilgili tüm alanlarda çalışmalar yürüttüklerini kaydeden Güneş, “Hepiniz çok gençsiniz. Her türlü eğitim fırsatlarını değerlendirmelisiniz. Ekonomiden daha fazla pay almak istiyorsanız kendinizi sürekli geliştirmek zorundasınız” dedi. Katılımcılara ve organizasyonda emeği geçenlere teşekkür eden Güneş, bu tür organizasyonlar yapmaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

30 No’lu Meslek Komitesi ve Meclis Üyesi Ahme​​​​​​​t Akbaş ​​​​​​​da kapanış k​​​​​​​onuşmasında emeği geçenlere teşekkür etti. Eğitimi hem MTSO hem de Vakıf olarak her zaman desteklediklerini kaydeden Akbaş, amaçlarının kaliteli ara eleman yetişmesini sağlayarak istihdamı artırmak olduğunu söyledi. Öğrencilere, “Sigortacılık yapmak istiyorsanız her konuda bizlerden yardım talep edebilirsiniz” diyen Akbaş, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da eğitimin, öğrencilerden yoğun ilgi gördüğünü söyledi. Faydalı işler yapmaya çalıştıklarını ifade eden Akbaş, başarılı projelerin her zaman ilgi gördüğü kaydetti.

Konuşmaların ardından kursiyerler sertifikalarını aldı. Tören, toplu hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA