Bozyazı’da minikler fidan dikti | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Bozyazı’da minikler fidan dikti


 

Mersin’in Bozyazı ilçesinde yenilenen öğretmenevinin bahçesini, anasınıfı öğrencileri yeşillendirdi. Minik öğrenciler, Bozyazı Kaymakamı Hayatı Taşdan ile birlikte bahçeye fidan dikti.

Bozyazı Öğretmenevinin yenilenen bahçesini yeşillendirmek amacıyla anasınıfı öğrencilerinin katılımıyla bir etkinlik düzenlendi. Etkinlikte Bozyazı İlkokulu anasınıfı öğrencileri ile bir araya gelen Kaymakam Taşdan, bahçeye miniklerle birlikte çam fidanı dikti. Keyifli anların yaşandığı etkinlikte, minik öğrenciler öğretmenevi bahçesine fidan dikerek, gönüllerince toprakla oynadılar.

Kaymakamı Taşdan, en büyük görevlerden birinin doğayı ve ormanları korumanın yanında gelecek nesillere orman ve ağaç sevgisini aşılamak olduğunu söyledi. Minik öğrencilerle beraber fidan dikmenin ayrı bir mutluluk olduğunu vurgulayan Taşdan, “Fidanları toprakla buluşturacak ve o doğa sevgisinin tohumlarını da miniklerimizin kalbine gömeceğiz” dedi.

Bu etkinliğin duyarlılık anlamında çocukların zihninde yer edeceğine emin olduğunu, ağaç dikmenin büyük bir sosyal faaliyet ve hayır olduğunu belirten Taşdan, “Daha temiz bir hava, daha yeşil bir dünya için ağaç dikelim. Öğrencilere ağaç sevgisini aşılamak ve bugünü onlarla paylaşmak çok güzel bir duygu. Çocuklarımız diktikleri bu ağaçlarla birlikte büyüyüp, onlar gibi gelişecekler ve bizim geleceğimizin kökleri olacaklar” diye konuştu. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA