KBB Uzmanı Bozan Yardımcı Doçent oldu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KBB Uzmanı Bozan Yardımcı Doçent oldu


 

Medical Park Tarsus Hastanesi Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanlarından Op. Dr. Aykut Bozan, ‘Yardımcı Doçent’ oldu.

6 yıl önce kurulan ve sürekli yeni gelişmelere imza atan Medical Park Tarsus Hastanesi’nin kadrosundaki akademik unvan sahibi doktor sayısı 10’a yükseldi. Daha önce toplam 9 profesör, doçent ve yardımcı doçent hekimin görev yaptığı hastanede, geçtiğimiz günlerde Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Aykut Bozan da İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi’nden Yardımcı Doçent unvanı aldı.

Yrd. Doç. Dr. Aykut Bozan’ı ilk kutlayan, hem aynı hastanedeki mesai arkadaşı, hem de akademik kariyer yaptığı Kemerburgaz Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Ana Bilim Dalı Başkanlığı görevini yürüten Prof. Dr. Hayrettin Cengiz Alpay oldu. Prof. Dr. Hayrettin Cengiz Alpay, “Beraber ameliyatlara girdiğim mesai arkadaşımın, ana bilim dalı başkanı olduğum kurumdan akademik unvan almasından gurur duydum. Bundan sonra kendisinden daha büyük başarılar bekliyoruz" dedi.

Medical Park Tarsus Hastanesi Genel Müdürü Ahmet Egin de hekim kadrosunu sürekli güçlendirdiklerini, Aykut Bozan’ın Yardımcı Doçent olmasıyla akademik unvan sahibi hekim sayısının 10’a yükseldiğini söyledi. Genel Müdür Egin, “Hocamızın başarısı hepimizi gururlandırdı. Şu anda Kulak Burun Boğaz bölümümüzde bir profesör ve bir yardımcı doçent olmak üzere akademik unvan sahibi iki doktorumuz görev yapıyor” diye konuştu. Yrd. Doç. Dr. Aykut Bozan ise başarısında katkısı olan başta eşi ve ailesi olmak üzere herkese teşekkür ettiğini söyledi. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA