Çocuk bayramında, çocuk festivali | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Çocuk bayramında, çocuk festivali


 

Mersin Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenleyeceği 1. Mersin Çocuk Festivali etkinlikleriyle bu yıl 23 Nisan’ı tam bir ‘Çocuk Bayramı’na dönüştürecek.

Mersin genelinde hayata geçirdiği projeler ve yaptığı çalışmalarla binlerce çocuğa hizmet sunan Mersin Büyükşehir Belediyesi, bu yıl ilk kez düzenleyeceği festival ile 23 Nisan’ı Mersinli çocuklar için unutulmaz kılacak.

22-23 Nisan tarihlerinde CNR EXPO Fuar Alanı’nda yapılacak olan festival kapsamında dev zekâ oyunları, müzikaller, söyleşiler, tiyatro oyunları, şişme oyun parkları ve renkli gösteriler ile 23 Nisan coşkuyla kutlanacak.  Çocukların doyasıya eğlenmesini sağlayacak olan festivalde aileler de unutulmayacak. Alanlarında uzman pedagoglar tarafından ailelere çocuk ve ergenin psikolojisi, psikososyal, bilişsel ve duygusal gelişimi hakkında bilgiler verilecek.

ÇOCUKLAR İÇİN HER ŞEY BU FESTİVALDE

Kıvılcımlar Dans Grubu, maskot ekibi, sirk korteji, yüz boyama, şişme balon ve eğlence parkuru gibi renkli aktiviteleri içerisinde barındıran festivalde, çocuklar unutulmaz bir gün yaşayacak.

Çocukların yakından tanıdığı sevilen çizgi film karakteri Niloya, festivalde yerini alarak, danslarıyla tüm çocuklara neşeli ve mutlu saatler yaşatırken, hikayesi, şarkısı ve sahne gösterisiyle çocukları hem eğlendirecek hem eğitecek.

Tüm bunların yanı sıra herkesin TV ekranlarından ‘Cozurtan İkizler’ olarak tanıdığı Taner ve Caner kardeşler de festival boyunca eğlenceli gösterileri ile Mersinli çocuklarla buluşacak.

22-23 Nisan tarihlerinde saat 10.00’da başlayıp 22.00’de sona erecek olan 1. Mersin Çocuk Festivali kapsamında tüm etkinlikler ücretsiz olarak Mersinlilerle buluşturulacak. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA