Bozyazılı miniklerden polislere ziyaret | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Bozyazılı miniklerden polislere ziyaret


 

Mersin’in Bozyazı ilçesinde anaokulu öğrencileri, Polis Haftası dolayısıyla İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek, polislerle bir araya geldi.

Bozyazı İlkokulu anasınıfı öğrencileri, öğretmenleri Arzu Ergen Aybel eşliğinde, Türk Polis Teşkilatının 172. Kuruluş Yıl Dönümü etkinlikleri çerçevesinde İlçe Emniyet Müdürü Ertuğrul Ekici’yi makamında ziyaret etti. Emniyet Müdürünün eşi Duygu Ekici’de Ana sınıfı öğrencilerinin ziyareti esnasında eşine eşlik etti. Minik öğrenciler adına veli temsilcisi Sakine Çetin, İlçe Emniyet Müdürü Ertuğrul Ekici’ye çiçek takdim ederek Polis Haftasını kutladı. Minik öğrenciler ise kendi becerileriyle yaptıkları çiçekleri polislere dağıttı.

Anaokulu öğrencilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Ekici, çocuklarla tek tek ilgilendi. Ziyarette, minik öğrencilere polisin görevleri anlatılarak polis merkezi gezdirildi. Minik öğrencilerden Selim Kağan Kafkasyalı ve Gülfem Naz Keskin, telsiz anonsuyla tüm polislerin gününü kutladı. Trafik Tescil Büro Amirliğinde görevli polis memuru Banu Anıl ve ekip arkadaşları tarafından çocuklara, trafik dedektif kartı, rozet, etiket ve boyama kitabı dağıtıldı.

Veli temsilcisi Sakine Çetin, 172 yıllık bir maziye sahip olan Türk Polis Teşkilatının Türkiye’nin köklü kurumlarından birisi olduğunu söyledi. Ülkenin dört bir tarafında büyük bir özveri ile çalışan ve bu uğurda hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan emniyet güçlerini kutlamak ve minik öğrencilere polis abla ve ağabeylerinin çalışmalarını yerinde göstermek amacıyla bu ziyareti gerçekleştirdiklerini belirten Çetin, çok yararlı bir ziyaret olduğunu ve amaçlarına ulaştıklarını söyledi. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA