Genç kızın hayalleri gerçek oldu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Genç kızın hayalleri gerçek oldu


 

Mersin Büyükşehir Belediyesi, 21 yaşındaki engelli genç Hatice Kaynar’ın hayallerini gerçekleştirdi. Hatice, çok sevdiği sanatçı Mustafa Yıldızdoğan’ın konserine Engelli Transfer Aracı ile sorunsuz bir şekilde gitmenin ve sevdiği sanatçıyı yakından görmenin mutluluğunu yaşadı.

Özel Yeniterapi Rehabilitasyon Merkezi öğrencisi 21 yaşındaki Hatice Kaynar’ın öğretmeni Münire Karademir, Hatice’nin küçük yaşlardan beri hayranı olduğu ünlü sanatçı Mustafa Yıldızdoğan’ın konser vermek üzere Mersin’e geldiğinin haberini alınca harekete geçti. Mersin Büyükşehir Belediyesi ile irtibat kurarak Genç Hatice’nin durumunu yetkililere anlatan Karademir, ulaşım yardımı istediği Büyükşehir Belediyesi’nden de olumlu cevap aldı. Hatice, Engelli Transfer Aracı ile evinden alınarak MHP Mersin İl Başkanlığı tarafından Edip Buran Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen Mustafa Yıldızdoğan konserine getirildi. Sevdiği sanatçıyı yakından görerek, canlı performansını izleme imkânı bulan Hatice’nin mutluğu gözlerin okundu.

Hatice’nin öğretmeni Münire Karademir, Hatice’nin sanatçı Mustafa Yıldızdoğan’a olan hayranlığını bildiğini ve konser vereceği haberi üzerine Hatice’nin hayalini gerçekleştirmek için Mersin Büyükşehir Belediyesi ile irtibat kurduğunu ifade etti. Karademir, “Hatice Mustafa Yıldızdoğan hayranı. Sürekli ondan bahsediyor, şarkılarını söylüyor. Onun hayatı Mustafa Yıldızdoğan. Biz zaten bunu biliyorduk. Konser vermek üzere Mersin’e geldiğini duyduğum zaman Mersin Büyükşehir Belediyesi ile irtibat kurdum. Bize bu imkanı sundular ve Hatice’nin hayalleri bugün gerçek oldu” dedi.

Anne Selma Kaynar ise Hatice’nin çok küçük yaşlardan itibaren Mustafa Yıldızdoğan şarkıları dinlemeye başladığını ve en büyük hayalinin onu canlı görmek olduğunu belirterek, “Ben sürekli Mustafa Yıldızdoğan’ın şarkılarını dinlerdim. Hatice’de de zamanla bir Mustafa Yıldızdoğan hayranlığı oluştu. 5 yaşından bu yana Mustafa Yıldızdoğan ile uyuyor, uyanıyor. Bugün bu salonda Hatice’nin hayalleri gerçek oldu. Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne bize bu imkanı sunduğu için teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Hayallerine kavuşan 21 yaşındaki Hatice ise konser boyunca sanatçı Mustafa Yıldızdoğan’ın seslendirdiği şarkılara eşlik ederek, unutamayacağı bir akşam yaşadı. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA