Mersin’de başarılı sporcularını ödüllendirdi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin’de başarılı sporcularını ödüllendirdi


 

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘2016 Spor Başarı Ödül Töreni’ne katılarak, ulusal ve uluslararası düzeyde başarı elde eden sporcu, antrenör ve spor kulüplerini ödüllendirdi.

Bu yıl ikincisi Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen ve çeşitli branşlarda ödül almaya hak kazanan 101 sporcu, 62 antrenör ve 7 spor kulübünün ödüllendirildiği törene Vali Özdemir Çakacak’ın yanı sıra Mersin Milletvekilleri Oktay Öztürk ve Baki Şimşek, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Kadir Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, il protokolü, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile çok sayıda sporcu, antrenör ve spor kulübü temsilcileri katıldı.

 Ödül töreninde yaptığı konuşmasına; sporcularımızın uluslararası müsabakalara daha iyi hazırlanmaları ve ülkemizi daha iyi temsil edebilmeleri açısından spor altyapı çalışmalarına büyük önem verdiklerini kaydederek devam eden Bakan Kılıç, tüm sporcularımızın kendilerine sunulan bu imkanlardan sonuna kadar faydalanacaklarına olan inancını dile getirdi.

 Konuşmasının devamında geçtiğimiz aylarda Milli sporcularımızın yurt dışında Taekwondo, eskrim ve aletli jimnastik dallarında önemli başarılar kazandığına dikkat çeken Bakan Çağatay Kılıç, bu başarıların önümüzdeki yıllarda çok daha büyük başarılara vesile olması temennisinde bulundu.

Ödül töreni, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Vali Özdemir Çakacak ve beraberindekiler tarafından başarılı sporculara ödüllerinin verilmesinin ardından düzenlenen kokteyl ile sona erdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA