Sessizlik! Uyuyan var! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Sessizlik! Uyuyan var!


 

Kent için alınan hayati kararların alındığı Büyükşehir Belediyesi meclis toplantısında uyuyan meclis üyeleri komik görüntüler oluşturdu.

SONER AYDIN

Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclisi 2017 Nisan ayı birinci birleşimi Kongre ve Sergi Sarayında gerçekleştirildi. İdareden ve komisyonlardan gelen tekliflerin görüşüldüğü oturumda uyuyan meclis üyeleri dikkat çekti. Zaman zaman kent için hayati kararların alındığı mecliste oylama sırasında el kaldırıp tekrar uykuya dalan meclis üyeleri ortaya komik görüntüler çıkardı. Daha öncede meclis üyelerinin kent için alınan kararlara yeteri kadar katılmadığı ve ‘el kaldırıp indirmek için’ meclis üyesi oldukları eleştirileri yapılırken, önceki gün mecliste objektiflere yansıyan görüntüler eleştirileri doğrular nitelikte oldu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkanı Burhanettin Kocamaz, bir önceki oturumda Büyükşehir Meclis toplantısına mazeret bildirerek katılmayan meclis üyelerine sert tepki göstermiş, “Vatandaştan aldığınız yetkileri buraya kadar zahmet edip kullanın. Vatandaştan yetki istediyseniz, buraya gelip vatandaşı temsil edeceksiniz ama eğer böyle bir düşünceniz yoksa istifa edersiniz, sırada kim varsa o gelir” diye çıkışmıştı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA