Deniz kaplumbağası hayata döndürüldü | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Deniz kaplumbağası hayata döndürüldü


 

Mersin Büyükşehir Belediyesi Geçici Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi başarılı bir operasyona daha imzasını attı. Trafik kazası sonucu yaralanan ve kabuğu parçalanan yeşil deniz kaplumbağası, Mersin Büyükşehir Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi veteriner hekimleri tarafından ameliyat edildi.

Duyarlı vatandaşların ihbarı üzerine harekete geçen Mersin Büyükşehir Belediyesi Veterinerlik Dairesi ekipleri, hayvan ambulansı ile yaralı kaplumbağayı bulunduğu yerden alarak, Mersin Büyükşehir Belediyesi Geçici Hayvan Bakım Evi’ne getirdi. Adnan Menderes Bulvarı üzerinde bulunan ve üzerinden araçların geçmesi sonucu kabuğu parçalanarak, feci şekilde yaralanan yeşil deniz kaplumbağası zorlu ameliyat sonrasında tekrar hayata tutunmayı başardı. 

Yaralanan yeşil deniz kaplumbağası vakit kaybedilmeden Mersin Büyükşehir Belediyesi veterinerleri tarafından ameliyata alındı. Yaklaşık 4 saat süren zorlu operasyon ile parçalanan kabukları dikilen kaplumbağanın yaraları da tedavi edildi.

Başarılı ameliyat sonrasında iyileşme sürecine girmesiyle Mersin Büyükşehir Belediyesi Geçici Hayvan Bakım Evi’nde misafir edilen yeşil deniz kaplumbağasına Tospik adı verildi. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA