Bakanlık tramvayda başkan monorayda ısrarcı! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Bakanlık tramvayda başkan monorayda ısrarcı!


 

Başkan Kocamaz, prestij projesi olarak sunduğu Monoray’a bakanlıktan onay çıkmadığını, bakanlığın hafif raylı sistemin hayata geçirilmesinde ısrar ettiğini açıkladı.

SONER AYDIN

Mersin Büyükşehir Belediyesi 2017 yılı Nisan ayı birinci bileşimi Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirildi. Mecliste 22 idare, 6 komisyon ve 31 gündem dışı olmak üzere toplam 59 madde görüşüldü. Gündem maddelerinin ardından önceki gün onaylanan 1/100 binlik nazım imar planına ve görev süresince yaptıkları çalışmalara dair meclis üyelerini bilgilendiren Başkan Burhanettin Kocamaz, Japonya ve Almanya gibi ülkelere giderek çeşitli incelemelerde bulunduğu Monoray Projesi için Bakanlıktan izin çıkmadığını kaydetti. Bakanlığın hafif raylı sitemde ısrar ettiğini sözlerine ekleyen Başkan Kocamaz, “Meclisimiz tarafından kabul edilen ve bakanlık tarafından da onaylanan ulaşım master planımız çok zaman aldı. O da belli bir noktaya geldi bir tek sıkıntımız, raylı sisteme ilgili. Bizim talebimiz havaraydı ama bakanlık hala bunun hafif raylı sistem olmasında, bir bölümünün metro gibi yerin altında bir bölümünün ise yerin üstünde gitmesinde ısrar ediyor. Ama biz bu projenin ihalesine de çıkacağız” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA