BAL tatsız bitti! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAL tatsız bitti!


 

Bölgesel Amatör Lig’de Silifke seneye ligdeki yerini garantilerken, MESKİ’nin baraj maçına çıkacağı ligdeki en büyük hezimet ise Toroslar’ın BAL’a veda eden ilk takım olması oldu!

ALİ ŞANLI

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) normal sezon sona erdi. 24 hafta süren ligde Osmaniyespor normal sezonu birinci tamamlayarak Play-Off maçlarında oynamaya hak kazandı. Mersin temsilcileri ise ligde ilk 5 içinde kendine yer buldu.

Silifke Belediyespor ligi 2. tamamlayarak seneye de BAL’da mücadele etme hakkı kazandı. Ligi 3’cü tamamlayan Meskispor ise Mersin Süper Amatör ligden gelen Mut İdman Yurdu ve ya Anamur Belediyespor takımlarından biri ile baraj maçı oynayacak, maçı alan takım yoluna BAL’da devam edecek. 

Lige küçük bütçe ile giren Toroslar Belediyespor BAL’a veda eden ilk takım oldu.

KARAMAN’IN OYUNU TUTMADI

Silifke Belediyespor ligin son maçında evinde Karaman Belediyespor’u konuk etti. Silifke temsilcisi maçı kaybetmesi durumunda küme düşecekti. Böyle bir karşılaşmaya çıkan Silifke ekibi maçın hemen başında 1-0 geriye düştü. Golden sonra hemen toparlanan Silifke Belediyespor 7. Dakikada eşitliği yakaladı: 1-1. Olmak yada olmamak maçına çıkan Silifke 14. Dakikada 2-1 öne geçti. İlk yarı bu skor ile bitti.

İkinci yarıya hızlı başlayan ev sahibi tümüyle oyunun kontrolünü eline aldı. Rakibi Karaman Belediyespor 54. Dakikada kırmız kart görünce kalan sürede sahada 10 kişi ile mücadele etmek zorunda kaldı. Aynı dakika içinde skoru 3- 1 yapan Silifke temsilcisi attığı bu gol ile 3 puanı kaptı. Silifke Ligi 2. Sırada 47 puanda tamamladı.

MESKİ GOL OLDU YAĞDI

Ligde en fazla para harcayan, hedefi şampiyonluk olan Meskispor da sahasında ağırladığı zayıf rakibine gol yağdırdı: 10-1. Ligi Toroslar Belediyesi’nin üzerinde tamamlayarak baraj maçı oynamayı hedefleyen Mavi Beyazlı ekip ligde galibiyeti olmayan ve 97 gol yiyen Körfez İskenderunspor’u 10-1 gibi flaş bir skorla yenerek, baraj maçı oynamaya hak kazandı. İlk 45 dakikaya 6 gol sığdıran Meski ekibi rakibin fişini ilk yarıda çekti.

İkinci yarı ise farklı skorun rahatlığı ile tempo düşüren Meskispor 58 ve 62. Dakikalarda gol atarak farkı 8’e çıkardı. Konuk takım  karşılaşmada tek golü 64. Dakikada geldi 8-1. Bu golün ardından rakibine saldıran Meskispor 76 ve 81. Dakikalarda 2 gol daha atarak 10-1 karşılaşmayı kazandı. Meskispor Ligin son maçında aldığı bu galibiyet ile Mersin Süper Amatörden gelecek rakibini beklemeye başladı.

TOROSLAR LİGE VEDA ETTİ

Lige düşük bir bütçe ile giren ancak en iyi futbolu oynayarak dikkat çeken Toroslar Belediyespor ise deplasmanda İsknderunspor 1967 takımını 2-4 yenmesine rağmen lige veda etti. Maçın 19. Dakikasında İbrahim’in ayağından kazandığı golle 0-1 öne geçen Toroslar Belediyespor kendi maçından çok Meski ve Silifke maçlarını düşünmesi  kalesinde gol görmesine neden oldu 1-1.

Gözü kulağı Mersin’de olan rakiplerinden haber bekleyen diğer taraftan da kazanmaya çalışan Toroslar 54. Dakikada Ural Can Baytan’ın golü ile 1-2 öne geçti.78 ise Yusuf skoru 1-3’e getirdi. Tümüyle Silifke ve Meski maçına odaklanan Toroslar oradan gelecek bir mağlubiyet haberi ile deplasmanda alacağı galibiyetin bir anlamı olacaktı. Ancak rakiplerin kazanması Toroslar ekibini üzse de maçtan 2-4 gibi skorla ayrılmasını bildi. Ancak bu skor Toros’ların BAL’da kalmasına yetmedi.  Toroslar Belediyespor seneye Mersin Süper Amatör Lig’de mücadele edecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA