Elvan’dan fabrika işçilerine ziyaret | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Elvan’dan fabrika işçilerine ziyaret


 

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Çaaş Group bünyesinde yer alan Berrak Su Fabrikası işçilerini ziyaret etti.

Haber Merkezi

Mersin’de referandum çalışmalarını sürdüren AKP Mersin Milletvekili ve Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Tarsus Çamlıyayla Karayolu 20.Km Keşbüyü Mevkii Ulaş Köyü’nde 15.000 m² alan üzerine kurulan Çaaş Group bünyesindeki Berrak Su Fabrikası işçilerini ziyaret etti. Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, AKP Mersin İl Başkanı Cesim Ercik’in eşlik ettiği Bakan Elvan burada Mersin’e önemli yatırımlarda bulunan ÇAAŞ GROUP’un onursal başkanlığını da yürüten işadamı Hüseyin Çalışkan ile bir süre sohbet etti. Burada işçilerle de sohbet eden Bakan Elvan, işçilerin sorun ve taleplerini dindi. Bakan Elvan’ın, ziyaretinden duyduğu memnuiyeti dile getiren Çalışkan, burada çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Ziyaretin ardından ÇAAŞ Group Yönetim Kurulu Başkanı ve Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Meclis Başkan Yardımcısı Murat Çalışkan Bakan Elvan’a üzerinde Osmanlı Tuğrası olan bir tablo hediye etti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA