TOP SİZDE! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TOP SİZDE!


 

Mersin İdman Yurdu’nda kritik Manisa maçı öncesi yönetim futbolculara prim ödemesi yaparak, “Top sizde” mesajı verdi.

ALİ ŞANLI

FF 1. Lig’in 27’inci haftasında Manisaspor deplasmanına 3 puan hedefiyle gidecek olan Mersin idman Yurdu’nda hazırlıklar tüm hızıyla sürürken, yönetimden takıma para dopingi geldi. 

Önceki gün yapılan idman öncesi yönetim futbolculara Urfa maçının primini ödeyerek, morallerin yükselmesini sağladı. Bu hamle futbolcuların motivasyonunu yükseltirken, Manisaspor deplasmanından alınacak 3 puanın önemini de bir kez daha ortaya koydu.  
Öte yandan yabancı oyuncular Tita, Pedriel ve Mitroviç idmana katılmayarak salonda çalıştı. Cezaları biten Gökhan ve Emrah formalarına kavuşurken, sarı kart cezalısı olan Tolga ve Abdulkdadir Manisaspor maçında forma giyemeyecek. 
Maçın hakemi Bülent Yıldırım olarak açıklanırken, Türkiye Futbol Federasyonu 9 Nisan Pazar günü saat 16:00’da, 19 Mayıs Stadı’nda oynanacağı açıklanan Manisaspor-Mersin İdmanyurdu karşılaşmasının başlama saatini, yayın programında yapılan değişiklik nedeniyle öne çekti. Maç saat 15:00’da oynanacak. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA