Mersinli liseliler Ankara’yı salladı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersinli liseliler Ankara’yı salladı


 

“Dünyanın En Başarılı Gençlik Organizasyonu” ödüllü “fizy 20. Liseler Arası Müzik Yarışması”nın Ankara elemelerinde Mersin’den 4 lise sahne aldı.

Türkiye’nin dört bir yanındaki gençlerin profesyonel müzik hayatına adım atma hayallerini gerçeğe dönüştüren Serhat Hacıpaşalıoğlu ve End Productions, fizy sponsorluğunda gerçekleşen yarışmanın 20. yılında liselileri, Ankara sahnesinde ağırladı. MEB Şura Salonu’nda yapılan ülkemizin en büyük gençlik organizasyonu “fizy 20. Liseler Arası Müzik Yarışması”nın Ankara elemelerinde 125 okul kıyasıya yarıştı.

Ankara elemelerinde Mersin’i 4 lise temsil etti. Hayalleri için Mersin’den başkente gelen Gelecek Okulları Miley Cyrus’tan Wrecking Ball, Özel Mersin Doğa Koleji Sam Brown’dan Stop, TED Mersin Koleji Mor ve Ötesi’nden Cambaz,Tarsus Amerikan Koleji ise Stevie Wonder’dan Superstition şarkılarını seslendirdi.

Toplam 26 ilden 125 lisenin katıldığı Ankara elemeleri, 2 gün boyunca sürdü. Ankara elemeleri her yıl olduğu gibi bu yıl da binlerce liselinin hem yarışıp hem eğlendiği bir festival havasında geçti.

fizy 20. Liseler Arası Müzik Yarışması'nda bu yıl jürinin seçtiği finalistlere ek olarak 3 finalist daha eklenecek. Ankara elemelerinde yer alan 125 okulun performans videoları fizy uygulaması üzerinden izleyicilerin beğenisine sunulacak, videolara eklenen "beğen" özelliğiyle de internet oylaması yapılacak. Ayrıca, aday grupların destekçileri, sevdikleri performansları fizy üzerinden paylaşarak milyonlara ulaştırma fırsatı da yakalayacak.

HAYALLERİ SÜSLEYEN ÖDÜLLER

Yarışma için 81 ildeki 8 bin liseliyi birbirinden değerli ödüller de bekliyor. Organizasyonu 20 yıldır başarıyla sürdüren Serhat Hacıpaşalıoğlu önderliğindeki End Productions tarafından düzenlenen yarışmanın ödülleri arasında, fizy’nin cazip para ödüllerinin yanı sıra, yine bu sene fizy’nin üç okula kuracağı üç müzik stüdyosu ödülü de yer alıyor.

Ayrıca yarışmada üç öğrenci, yarışmanın eğitim sponsoru olan Okan Üniversitesi’nden eğitim bursu kazanma şansı elde edecek. Yarışmanın Eğitim Sponsoru Okan Üniversitesi, jürinin sahne performanslarına göre belirleyeceği 3 yarışmacıya ‘’Üstün Başarı Ödülü’’ veriyor! Eleme heyecanı, 7 ve 8 Nisan’da İzmir’de yapılacak elemelerle sona erecek. fizy 20. Liseler Arası Müzik Yarışması’nın büyük finali, 22 Nisan’da İstanbul’da gerçekleştirilecek. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA