Bakan’ımız yok! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Bakan’ımız yok!


 

AKP’li Bakan Elvan’a yüklenen MİY Başkanı Karak, “İktidar takıma sahip çıkmadı” diyerek Manisspor maçına, “Bakan’ımız yok!” pankartı ile çıkarak durumu protesto etme hazırlığında olduklarını açıkladı.

ALİ ŞANLI

Mersin İdman Yurdu (MİY) Kulüp Başkanı Mahmut Karak, düzenlediği basın toplantısı ile

Varoluş mücadelesi veren takımın yaşadığı sahipsizlikten dert yandı!

Novano Otel’de düzenlenen basın toplantısında Başkan Karak’ı, yöneticiler de yalnız bırakmadı. Kulübün kronikleşmiş sorunlarına değinen ve özellikle maddi destek sıkıntısı içerisinde olduklarını yeniden vurgulayan Karak, kentin tüm odaklarına takıma sahip çıkma çağrısı yaptı.

“İL BAŞKANI ERCİK, YANLIŞ YÖNLENDİRİYOR”

Ancak toplantısının büyük kısmında AKP iktidarına yüklenen Karak, özellikle partinin il başkanlığı ile Kalkınma Bakanı ve Mersin Milletvekili Lütfi Elvan’a yönelik sert eleştirilerde bulundu.

Başkan Karak, “AKP İl Başkanı Cesim Ercik’in, Bakan Lütfi Elvan’ı yanlış yönlendirdiğini veya eksik bilgilendirdiğini düşünüyorum. Bakanımızda buna bağlı olarak takıma uzak durmakta, yeterli desteği görememekteyiz. Bildiğiniz gibi futbolcularımız sahipsiz oldukları mesajını formalarını sahaya bırakarak verdiler. Sayın Bakanımız da bunlar yaşanırken tribündeydi. Bir siyaset adamının, sahanın ortasındaki bu formayı kaldırması gerekmez mi? Sayın Bakanımızı bu kulübe çok özür dileyerek söylüyorum ki destek vermek zorundadır. Eğer bu tutum; bakanın veya AKP iktidarının bilinçli bir davranışı ise bu duruma sesiz kalmamız söz konusu olamaz. Hatta bu haftasonu oynayacağımız Manisaspor maçına ‘Bakan-ımız yok’ yazılı pankart ile çıkarak, durum protesto etme hazırlığındayız.

Malatya’da bakanın takıma otobüs aldığını, Samsun’da Bakan Akif Çağatay Kılıç’ın kulübe 20 milyon TL kaynak aktardığı ve Ümraniyespor’un iktidar tarafından desteklendiği bir dönemde Mersin neden desteklenmiyor?” dedi.

Öte yandan Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a destekleri için teşekkür eden Başkan Karak, belediyenin takıma her ay düzenli olarak yaptığı desteğin devam edeceğini sözünü aldıklarını dile getirdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA