Bizim dayımız yok! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Bizim dayımız yok!


 

Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı Önder Ege, 5-1 yenildikleri Sakaryaspor maçını değerlendirdi.

Alınan mağlubiyet karşısında üzüntü duyduğunu ancak sahaya koyulan mücadeleye bakınca çok fazla hakem hatasıyla karşı karşıya kalındığını ifade eden Ege, “Sahada skor avantajı için mücadele ediyorsunuz ama an geliyor maçın hakeminin çalmadığı veya verdiği yanlış kararlar ile azminiz kırılıyor, daha sonra da bu gibi sonuçlar ile karşı karşıya kalıyorsunuz. Hakemler bu kadar kolay emeği silip atmamalılar. Sakaryaspor maçında yaşanan hakem hatalarını MHK Başkanı Yusuf Namoğlu'na sunacağız “ dedi.

Maçın 16. dakikasında yaşanan sakatlık sonrası yan çapraz bağları kopan Yılmaz Can Taşkıran'ın sezonu kapattığı yönünde ön bilgiye ulaştıklarını da aktaran Önder Ege, “Yılmaz Can bizim evladımızdır, elimizden ne geliyorsa yanında olmaya çalışacağız. Can ile yeni sezonda da sözleşme imzalayacağız” diye konuştu.

Önümüzde sezon için çalışmaların başladığını ve Mehmet Yozgatlı ile 2017-2018 sezonu için prensipte anlaşmaya varıldığının da bilgisini veren Ege, “Mehmet Yozgatlı'yı futbol camiası yakından tanıyor. Kendisi ile prensipte anlaşmaya vardık, sezon sonuna kadar takımın kalan maçlarını tribünden izleyerek gelecek sezon için nasıl bir yapılanma gerektiğini rapor haline getirecek” dedi.

Tarsus taraftarının zor gün dostu olduğunun da altını çizen Ege, açıklamasını şöyle tamamladı; “Tribünden gelen biri olarak bunu iyi bilirim. Kalan maçları kazanmak zorundayız. Taraftarın yüzünü güldürmek istiyoruz. Ama futbol sadece sahada oynanmıyor. Demek ki hakemleri de yeneceğiz. Bizim dayımız yok, bazıları gibi sahada oynuyoruz”.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA