Mersin sporuna Güneş doğdu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin sporuna Güneş doğdu


 

Mersin’de 3 yıldır vekaleten yürütülen Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü görevine Kırşehir’den Şaban Güneş atandı. Ahmet Tarakçı’nın vekaleten yürüttüğü görevin Güneş7e devredilmesi kent kamuoyunda da olumlu karşılandı.

Koltuğa oturur oturmaz çalışmalar başlayan ve kurum içerisinde bir dizi düzenlemeye imza atan Güneş, ayağının tozu ile Vali Özdemir Çakacak’ı da makamında ziyaret etti. İl Müdürü Güneş’e yeni görevinde başarılar dileyen Çakacak, Güneş ile daha önceki görev yeri olan Kırşehir’de birlikte çalıştıklarını ifade ederek, Güneş’in Kırşehir’de gerçekleştirdiği başarılı çalışmaları ilimizde de yürüteceğine olan inancını kaydetti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şaban Güneş ise, Vali Çakacak ile Kırşehir’de birlikte çalıştıklarını söyledikten sonra, yaklaşık 2,5 yıl aradan sonra tekrardan Vali Özdemir Çakacak ile bu sefer Mersin özelinde çalışacak olmasından dolayı büyük bir memnuniyet duyduğunu dile getirdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA