İlk yarının lideri Mut | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İlk yarının lideri Mut


 

Süper Amatör Lig’de normal sezonu ikinci bitiren Mut İdman Yurdu, Play-Off’ta gösterdiği başarı ile liderlik koltuğunu kaptı!

ALİ ŞANLI

Süper Amatör Lig’de Play-Off’ta ilk yarı sona erdi. Çekişmeli maçlara sahne olan müsabakalarda son hafta sürpriz sonuçlarla kapandı.

MUT KOLTUĞU SEVDİ

Süper Amatör Play-Off maçlarında ilk yarı sona erdi. İlk yarı maçlarına göre haftalardır lider olan Anamurspor koltuğunu evinde mağlup olduğu Mut İdman Yurdu’na devretti. Koltuğu devralan Mut İdman Yurdu ilk yarının son maçında  Mersin’de Yenişehirspor’un konuğu oldu. Tempolu ve zevkli geçen karşılaşmada her iki takımda yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi. Ev sahibi Yenişehirspor zaman zaman Lideri zor durumlara soksa da gol atma başarası gösteremedi. İlk yarı başladığı gibi 0-0 bitti.

İkinci yarıya her iki takım aynı kadrolarla saha çıktı. İkinci yarı başlarında rakibiyle çarpışan Mut İdman Yurdu kalecisi oyunu yarıda bırakmak zorunda kaldı. Benzeri sorun Yenişehirspor takımında da yaşandı. Yenişehirspor  defansında oynayan Salman ayağından sakatlanarak oyun dışında kaldı. BAL’ı hedefleyen Mut İdman Yurdu Yenişehirspor maçında 2 puan kaybetse de Anamur’dan gelen haberle az olsa sevindiler. Anamurspor’un  da berabere kalması Mut’un Liderliğini sürdürmesini sağladı.

ANAMUR YOL’DA KALDI

Haftalardır Liderlik koltuğunda oturan Anamurspor son iki haftada kaybettiği puanlarla koltuğunu Mut İdman Yurdu’na verdi. Hafta sonu evinde Mersin Yolspor’u konuk eden Anamurspor  90 dakika boyunca sergilediği futbol ile taraftarını üzdü. 1-0 geriye düştüğü karşılaşmada rakibine üstünlük kuramayan Anamur temsilcisi  düşük tempoda oynaması, risk almaması taraftarlarından büyük tepki aldı.

İkinci yarı biraz kımıldayan Anamurspor rakibine üzerine gitmeye başladı. Baskısını artıran Anamur  defansta vermiş olduğu açıklarla da kalesinde sıkıntı gördü. Dakikalar ilerledikçe baskısını artıran Anamur çok istediği golü maçın bitimine 1 dakika kala 89’da buldu 1-1. Son Dakka golü ile 1 puanı kurtaran Anamur Belediyespor ilk yarıyı Mut İdman Yurdu’nun averajla arkasında yer aldı. Anamurspor Play-Off’un ikinci yarısında oynayacağı ilk maç deplasmanda Mersin Ormanspor’a konuk olacak.

Öte yandan iki hedefsiz takımın karşıya karşıya geldiği Erdemli Belediyespor- Ormanspor maçında gülen taraf Erdemli oldu. Maçı 1-0 kazanan Erdemli ekibi ilk yarıyı galibiyetle kapandı. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA