“Anadolu’nun Efsane Kadınları” göz kamaştırdı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“Anadolu’nun Efsane Kadınları” göz kamaştırdı


 

Alzheimer Derneği Mersin Şubesi Yaşlı Yaşam Merkezi yararına gerçekleştirilen “Anadolu’nun Efsane Kadınları Defilesi” göz kamaştırdı.

GİZEM EKİCİ

Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi yaptığı etkinliklerle farkındalık yaratmaya devam ediyor. “Anadolu’nun Efsane Kadınları  Defilesi’’ Türkiye Galası Mersin Divan Otel’de yapıldı. Koreografisini ünlü model ve oyuncu Ece Pirim  ve Deniz Pulaş’ın yaptığı gecede Mersin’in iş kadınları, STK’lı kadınlar ve Mersin’in  önde gelen firmaları temsilcileri Podyuma çıkarak projeye destek verdi.

Geceye; CHP Mersin Milletvekili Hüseyin Çamak, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi Başkanı Prof. Dr. Aynur Özge ve sivil toplum kurum-kuruluş temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

KENTİN ÖNE ÇIKAN KADINLARI PODYUMDA RÜZGAR GİBİ ESTİ

Gecede; Mezitli Lions Kulübü’nden Sibel Gelbul, Çamlıbel Lions Kulübü’nden Nevin Kutlutürk, Yenişehir Lions  Kulübü’nden Gül Balata, İçel Soroptimist Kulübü’nden Duygu Ertan,  Mezitli Soroptimist Kulübü’nden Handan Birbiçer, Şelale Soroptimist Kulübü’nden Esin Esen, Tarsus Anıt Omega Kulübü’nden Fatma Nur Sevingil, Kız Kalesi Rotary Kulübü’nden Candan Öztürk, Mezitli Belediyesi Gönüllüleri’nden Naciye Yılmaz, Akdeniz Kaplumbağaları ve Doğa Koruma Derneği’nden Serap Ergene, KKTC Mersin Baş Konsolosluğunu Temsilen Zehra Çetin, Mersin Eczacılar Odası’ndan Mükerrem Bulmuş, Mersin GİAD’dan Pınar Oosterhuis, Mesbaş’dan Demet Yıldırım, Mersin Makine Mühendisleri Odası’ndan Banu Irmak, GISKAD’dan Ayferi Tuğcu, MTSO’dan Sinem Çam, MESİAD’dan YaşamYanardağ Çelik, Türkiye Alzheımer Derneği’nden Ceyda Oğhan, Mersin önde gelen kuruluşlarından Arbella’yı temsilen Reyhan Çetintaş, Özel Karakucak Polikliniğini temsilen Sultan Karakucak, Altunören İnşaat Grubunu temsilen  Derya Altunören, ADC Adıcan İmport & Export Firmasını temsilen Saliha Adıcan, Ay Estetik Sağlıklı Yaşam Merkezini temsilen Aytül Özay, Özel Beydağı Polikliniğini temsilen Mürüvet Beydağı, Palm City Alışveriş Merkezini temsilen Ebru Derin, Joker Gayrimenkul’ü temsilen

Mürüvvet Kocaer ve Avukat Yeşim Dağgeçen projeye destek için podyuma çıktılar.

EL BİRLİĞİ İLE YAPILDI

Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi Yaşlı Yaşam Merkezi yararına yapılan defilenin Proje Koordinatörlüğü Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi  Başkanı Prof. Dr. Aynur Özge, Çağlar Tuncer ve Ceren Turhan, organizasyonu Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi ve Audition Medya tarafından yapılan Defile promiyerinin sunuculuğunu Burak Törün ve Duygu Canova yaptı. Kırmızı Halı sunumları ise Ecem Akkuş ve Aykut Pala tarafından yapıldı.

Zeze Kostüm tarafından özel olarak tasarlanan 30 parça özel kostümler arasında Latife Hanım’dan Hürrem Sultan’a, Afrodit’ten Leyla Gencer’e , Safiye Sultan’dan Artemis’e, Sabiha Gökçen’den Kybele’ye  kadar özel bir seçki yer aldı.

Gecede şarkıcı Nil Karataş, Koray Çapanoğlu ve Cem-Şimal Şaraç mini bir konser verirken, Amazon Kadınların dans gösterisi Yelda Sanat Merkezi, defilenin müzikleri ise Barış Ön tarafından yapıldı. Defilede makyajı ünlü make up sanatçısı Mazyar Topal, saçlar ise Kuaför Sabri Özdemir tarafından yapıldı.

Defilede podyuma çıkan Mersinli STK’lı kadınların yürüyüş, mankenlik ve modellik dersleri ise Ece Pirim ve Deniz Pulaş tarafından verildi.

DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR

Gecede bir konuşma yapan Prof. Dr. Aynur Özge, “Yaşlı Yaşam Merkezi’nin yapımında desteklerini hiç esirgemeyen başta MTSO yönetimine, Arbel A.Ş.’ye ve destek veren tüm kurum, kuruluşlara, STK'lara, gönüllü ordusuna minnettarız. Hepsine yürekten teşekkür ediyoruz” dedi. Bir dizi etkinlik için kente gelen şair Ataol Behramoğlu’nun da sahne alıp şiirleriyle katkı sunduğu akşamda, Behramoğlu’nun; “Anadolu Kadını” adlı şiiri büyük alkış aldı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA