BAL’da umutlar son haftaya kaldı! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAL’da umutlar son haftaya kaldı!


 

Küme düşmemek için sıralama mücadelesinin sürdüğü BAL’da Meskispor bu haftayı BAY geçirirken, Silifke deplasmandan kritik 1 puan aldı. Toroslar ise evinde oynadığı Tynaspor maçında elde ettiği 3 puan ile umutlarını son haftaya taşıdı.

ALİ ŞANLI

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL); Meskispor bu haftayı BAY geçirirken rakipleri boş durmadı. Medcem Silifke Belediyespor Ceyhan’dan bir puan ile dönerken, Toroslar ligin zayıf ekiplerinden Tyanaspor’u 2-1 mağlup etti. 

Gelecek hafta deplasmanda mücadele edecek olan Toroslar’ın gözü, Silifke ve Meskispor’un  evinde oynayacağı maçlarda olacak.

Silifke ve Meskispor’un evinde galibiyet alması halinde Toroslar küme düşerken, Meskispor Süper Amatör Play-Off maçlarında grubu ikinci bitiren takım ile baraj maçı oynayarak, BAL’da yoluna devam etme mücadelesi verecek. 

MUCİZE BEKLİYOR

Kentimizi Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta temsil eden Toroslar Belediyespor Niğde Temsilcisi Tyanaspor’u 2-1 yenmesine rağmen, ligde kalma umutlarını mucizelere bıraktı.

Koray Aydın Stadyumu’nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısı konuk ekip Tyana’nın 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. Ligden düşmeyi kabullenmiş gibi görünen futbolcular ikinci yarıda Silifke’nin yenik duruma düştüğüne ilişkin haberi alınca rakibine yüklendi ve durumu lehine çevirmesini bildi. Yeşil beyazlı ekip ikinci yarıda bulduğu gollerle zayıf rakibini 2-1 mağlup ederek, puanını 41’e çıkardı. Yeşil beyazlı temsilcimiz il sırlamasında şu an 3. Sırada bulunuyor. Bu haftayı Bay çeken Meskispor haftaya kendi sahasında rakibine puan kaptırması halinde Toroslar Belediyespor’a play out oynama şansı doğacak. Bunun için de Toroslar Belediyespor’un Körfez İskenderun ile deplasmanda oynayacağı maçtan kesinlikle galip ayrılması gerekiyor.

SİLİFKE’DEN KRİTİK PUAN

Medcem Silifke Belediyespor ise Ceyhanspor ile deplasmanda 2-2 berabere kalarak avantajını korudu. Lig sırlaması için önem taşıyan bu karşılaşmada 2-0 yenik duruma düşen kırmızı lacivertli ekip ikinci yarıda bulduğu gollerle deplasmandan puan almayı başardı. Maça etkili başlayan ev sahibi ekip ilk yarıda penaltı kaçırmasına rağmen, Medcem Silifke Belediyespor karşısında 2 farklı üstünlüğü sağladı. Maçın 63. Dakikasında kırmızı kart gören ev sahibi ekip skoru koruma telaşına düşünce, Medcem Silifke Belediyespor 78. Dakikada Abdullah’ın golüyle farkı bire indirdi. Bu golden sadece 2 dakika sonra Medcem Silifke, Can Taylan’ın kendi kalesine attığı golle eşitliği sağladı. Maçta başka gol olmayınca , temsilcimiz Ceyhan deplasmanında bir puana razı oldu.

Kırmızı lacivertliler bu skorla puanını 44’e yükseltirken, lig sıralamasında da 2. Sıraya yerleşti. Gelecek hafta kendi sahasında Karaman’ı konuk edecek olan Medcem Silifke bu maçtan galip geldiği takdirde hem ligi ikinci bitirecek, hem de lig sıralamasında 1. Sırada yer alarak play out maçı oynamayacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA