HDP’li kadınlar ‘Hayır’ standı açtı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

HDP’li kadınlar ‘Hayır’ standı açtı


 

Mersin’de HDP Kadın Meclisi üyesi kadınlar, HDP’li vekil Kerestecioğlu’nun da katılımıyla Atatürk Parkı’nda ‘Hayır’ standı açıp ‘Hayır’ bildirisi dağıttı.

SONER AYDIN

HDP Kadın Meclisi üyesi kadınların Atatürk Parkı içindeki açtığı standa ilgi yoğun olurken, bir dizi temaslarda bulunmak üzere kente gelen HDP İstanbul Milletvekili Filiz Kerestecioğlu’nun katılımı ile sahil boyunca ‘Hayır’ bildirisi dağıtıldı. Burada 16 Nisan referandumuna dair kısa bir açıklama yapan Kerestecioğlu, kadın cinayetlerinin, iş cinayetlerinin, çocuğa yönelik cinsel istismarın arttığı bir ortamda getirilen teklifin yeri ve zamanı olmadığını söyledi. 16 Nisan’da yapılacak seçimin, dünyanın başlangıcı ya da sonu olmadığını bildiklerini ancak 16 Nisan’da ‘Hayır’ın çıkması halinde halkların kendine, değişim gücüne olan inancının artacağını kaydeden Kerestecioğlu, “Bizim istediğimiz demokratik, çoğulcu bir anayasa. Bu da toplumsal uzlaşmayla olur, herkesi kapsamasıyla olur. Şuanda ne tek ne adam olan bu rejimi özellikle biz kadınlar olarak istemiyoruz. Ve buna çok yüksel bir şekilde ‘Hayır’ diyoruz” diye konuştu. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA