Onur mücadelesi! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Onur mücadelesi!


 

Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Levent Eriş, karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısına Nurullah Kaya, Güven Varol ve Sinan Kaloğlu ile birlikte çıktı ve destek çağrısı yaptı.

“Evlatlarımız bugün bir onur mücadelesi verdi” diyen Eriş, “Bu öyle ağızdan kolay çıkıyor ama sahaya çıktıktan sonra öyle kolay gerçekleşen bir hadise değil. Orada akıtılan alın teri, orada verilen mücadele, skorun da her şeyin de önüne geçiyor. Bu çocuklarımın hepsini yürekten kutluyorum” dedi.

Büyük bütçelerle kurulan takımlara karşı çok iyi mücadele ettiklerini söyleyen Eriş, “Bu mücadele o kadar anlamlı, o kadar değerli ki... Karşımızda müthiş paralarla kurulan takımlar, müthiş primlere oynayan takımlar var. Ama aylardır burada ciddi sıkıntılar yaşayan, hakikaten ekonomik anlamda hiçbir destek görmeyen bir oyuncu grubu var. Bu oyuncu grubunun hepsi Türkiye liglerinin en değerli oyuncuları. O yüzden de bu oyuncular bu kadar onurlu mücadele veriyorlarsa bu şehrin ileri gelenleri, bu şehrin hizmet edenlerin, bu şehirden beslenenler bir sesimizi duysunlar. Bu işler zor işler. Bu işler geçmişin işleri. Bu çocukların yanında olalım, sahip çıkalım. Nerede bu şehrin ileri gelenleri, nerede bu şehrin esas sahipleri. Bugün taraftarımız bağırıyor, 'Sahipsiz şehrin sahipsiz çocukları' diye. Ne kadar doğru bir ifade. Lütfen sesimizi duyun. Kimseden birşey dilenmiyoruz. Diyoruz ki Mersin İdman Yurdu elden gidiyor. Mersin İdman Yurdu'nun ismi Türkiye'ye kolay yerleşmedi. Bu değere, bu formaya sahip çıkın" diye konuştu.

“LİGDE KALACAĞIZ KİMSE BUNDAN ENDİŞE ETMESİN”

Herkesi takıma bir kez daha sahip çıkmaya çağıran Eriş, "Biz maç kazanırız. Bu çocuklar aslan yürekli çocuklar. Bu çocukları onurlu mücadele veriyorlar. Sadece yanında olun. Gitmesin Mersin İdman Yurdu elden. Maçı kazanırız. Daha da kazanırız. Ligde de kalacağız. Kimsede bundan endişe etmeyecek. Biz bu onurlu yürüyüşümüzde bir sefer gövdemizi taşın altına koyduk. Gövdesini koyan çocukların mücadelesine sadece biz ağabey olarak yardımcı olmaya çalışıyoruz. Başkada birşey yapmıyoruz. Sadece onların yanında olmaya çalışıyoruz" açıklamalarında bulundu.

SİNAN KALOĞLU: "ŞEHİR BİZİ DESTEKLEMİYOR"

Futbolcu Sinan Kaloğlu ise çok dolu olduklarını kaydederek, "Onurlu bir mücadele yapıyoruz. Bu şehir bu onurlu mücadelemizin yanında değil. En çok da bizi üzen bu. Antrenman yaptığımız yerde bırakın antrenman yapmayı, yürünmez bile. Gelsinler bizim ne ortamda çalıştıklarımıza baksınlar. Bazı belli insanların sırtında bu kulüp yürümez. Gelip bize yardımcı olsunlar, destek olsunlar. Biz hepsiyle birlikte gücüz. Biz bu ligde kalacağız. Öyle ya da böyle kalacağız. Ama bizim yanımızda olanların isimleri tarih boyunca söylenecek. Bizim yanımızda olmayanlar kim olursa olsun bu şehirde onun utancı ile gezecek" şeklinde konuştu.

Güven Varol da Mersin İdman Yurdu'nun koca bir çınar olduğunu kaydederek, "Burada bir aile içindeyiz. Yapa yalnızız. Bu çınarı yaşatmaya çalışan futbolcular ve teknik heyet var. Bu bizim varoluş mücadelemizde yanımızda olan taraftarlarımız var. Herkesi bir ayaklanmaya davet ediyorum. Bu takım ikinci yarının başıyla birlikte ligde kalacağını gösterdi" ifadelerini kullandı.

Nurullah Kaya ise 16-17 yıldır bu kulüpte oynadığı vurgulayarak, "Bu sene gibi bir tabloyu daha önce hiç yaşamadım. Herşeye rağmen şehirden hiçbir destek alamıyoruz. Halende bize destek vermiyorlar. Biz şehre ait olan bir armanın yere düşmemesi için mücadele ediyoruz. Kendi çabalarımızla bir yere kadar dayanıyoruz ama bizim de kırılma noktamız var. Gerçekten maddi boyutunu geçtik. Manevi olarak bizim yanımızda olabilecek insanları bekliyoruz" dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA