En iyi Anamur oynadı! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

En iyi Anamur oynadı!


 

Mersin’de düzenlenen, “Kulüpler Arası Halk Oyunları İl Birinciliği Yarışması”na 3 kategoride 3 birincilik alan Anamur Halk Oyunları Ekibi damga vurdu.

Halk oyunları ekibi bu başarısını ziyaret etitği Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe ile paylaştı. Sanata, sanatçıya ve spora desteklerini esirgemeyen Başkan Türe’yi kupaları ile ziyaret eden Anamur Halk Oyunları Ekibi’ne destek sözü geldi.

Başkan Türe, “Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından Servet Tazegül Spor Salonu’nda düzenlenen ‘Kulüpler Arası Halk Oyunları İl Birinciliği Yarışması’nda Anamur Halk Oyunları Geleneksel Düzenlemesiz Dalda Minikler, Yıldızlar ve Büyükler kategorisi olmak üzere 3 kategoride yarışmaya katıldı ve 3 birincilik alarak ilçemizin gururu oldular. İdareci, antrenör, müzisyen ve sporcular olarak toplamda 41 kişi ilçemizde yüzlerce kişinin hazırladığı konvoyla karşılandı. Ekiplerimizin sevinci görülmeye değerdi. Büyükler kategorisinde en son 2000 yılında alınmış olan birincilik 17 yıl sonra Anamur’a geri geldi”. Üç dalda 3 birincilik alan Anamur Halk Oyunları ekibine Başkan Türe teşekkür belgesi verdi.

13-14 Mayıs 2017 tarihinde Ankara’da düzenlenecek olan Bölge Yarışmasında Geleneksel Düzenlemesiz 3 kategoride de Mersin’i temsil etmeye hak kazanan ekiplerin Mersin’de almış oldukları puanlar ve Ankara’da ki grup yarışmasında ki rakipleri şu şekilde; Mersin, Ankara, Bolu, Eskişehir, Karaman, Kırıkkale, Kırşehir, Konya, Sinop, Çankırı.

Ziyaretin sonunda Belediye Binası önünde hatıra fotoğrafı çekildi. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA