Kader maçı! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Kader maçı!


 

Lig’de son 7 maçta yenilgi yüzü görmeyen Mersin İdman Yurdu bugün sahasında adeta kader maçına çıkıyor. Kader maçı öncesi yönetimden de taraftara çağrı geldi.

SONER AYDIN

TFF 1. Lig’e kötü bir başlangıç yapan ve ligin ilk yarısında düşme gözüyle bakılan Mersin İdman Yurdu son haftalarda elde ettiği galibiyet ve beraberliklerle ligde kalmak adına umutlarını arttırdı. Son 10 maçta sadece bir kez yenilen ancak öne geçtiği karşılaşmalarda skoru koruyamayan kırmızı lacivertliler ligin 26. Haftasında düşme potasındaki rakiplerinden Şanlıurfaspor’u ağırlıyor. 3 puanı silinmesine rağmen düşme hattının üzerinde yer alan ekiplerle arasında sadece 3 puan olan Mersin İdman Yurdu’nun Şanlıurfaspor önünde elde edeceği üç puan adeta can suyu olacak.

TARAFTARLARA ÇAĞRI!

Bugün saat 16.00’da Mersin Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma öncesi taraftarlara çağrı geldi. Yönetim, ligin ilk yarısında alınan kötü sonuçlar nedeniyle adeta takıma küsen taraftara çağrıda bulundu. Önceki gün bilet fiyatlarını 1 liraya düşüren yönetim, taraftarın stadı doldurması ve takımı desteklemesi için çağrıda bulundu. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA