Tarsus play-off aşkına | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Tarsus play-off aşkına


 

Spor Toto 3.Lig 3.Grupta Sultanbeyli ve Payasspor karşısında alınan 6 puanın ardından play-off için 3 takım ile kıyasıya bir yarışa giren Tarsus İdman Yurdu’nda, Pazar günü karşı karşıya gelecekleri Sakaryaspor önünde tek hedef galibiyet.

Spor Toto 3.Lig 3.Grupta üst üste aldığın galibiyetlerinden ardından kötü gidişe dur diyen Tarsus İdman Yurdu’nda yüzler gülüyor. Kulüp Basın Sözcüsü ve Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Uyar, yaptığı açıklamada, “Sakarya deplasmanı sezonun en zor deplasmanlarından bir tanesi olabilir, ama bizlerde küçümsenecek bir futbol oynamıyoruz. Rakiplerimiz oynadığımız futbola saygı duyuyorlar” ifadelerini kullandı. Play-off iddiasının sürmesi adına Sakarya’dan puanla dönmek istediklerini vurgulayan Uyar, “Bunun için tüm camia olarak kenetlendik. Yapılan idmanlarda da oyuncuların motivasyonu oldukça yüksek. Hedefimiz 3 puan.! Başka bir sonucu düşünmek dahi istemiyoruz” dedi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA