Ateşli Silahlar Türkiye Kupası devam ediyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Ateşli Silahlar Türkiye Kupası devam ediyor


 

Ateşli Silahlar Türkiye Kupası, Mersin Erdemli Olimpik Atış Poligonu’nda devam ediyor.

Kupa programı birinci gününde tüm kategorilerde 50 M Tüfek Yat Atışı ve 25 M Center Fire Tabanca müsabakaları gerçekleşti. 50 M Tüfek Yat Atışı disiplininde ilk üç sırada bulun sporcular şöyle: Büyük Erkek Kategorisinde; 1.Ahmet Bayrak (Ferdi- Van) Yeni rekor,

2.Emrah Ceylan( TSK Spor Gücü),3.Ömer Akgün(Diyarbakır Tenis Atıcılık Yüzme Gençlik Kulübü).

Büyük Erkek Takım; 1. Diyarbakır Tenis Atıcılık Yüzme Gençlik Kulübü ve 2. Manisa Mesir Atıcılık.

Genç Erkek Kategorisinde; 1. Taha Şükrü Baltacı (Trabzonspor Kulübü) Yeni Rekor, 2. Mehmet Salih Yıldız (Trabzonspor Kulübü) ve 3. Uğur Uman ( Mardin Atıcılık ve Avcılık Spor Kulübü).

Genç Erkek Takım;  1. Mardin Atıcılık ve Avcılık Spor Kulübü, 2.Trabzonspor Kulübü ve 3. Manisa Mesir Atıcılık.

Yıldız Erkek Kategorisinde;  1.Recep Kara (Mardin Atıcılık ve Avcılık Spor Kulübü), 2.Berat Kaan Aydın (Trabzonspor Kulübü) ve 3.Seyfettin Güçhan Arslanhan (Mardin Atıcılık ve Avcılık Spor Kulübü).

Yıldız Erkek Takım;  1. Mardin Atıcılık ve Avcılık Spor Kulübü.

Büyük Bayanlar Kategorisinde: 1.Şirvan Yıldız Yavuzkurt (Ferdi/Van), 2. Zeynep Yıldız (TSK Sporgücü) ve 3. Meral Karaaslan Erzurum (TSK Sporgücü).

Büyük Bayanlar Takım; 1.TSK Sporgücü Yeni Türkiye Rekoru ve 2. Manisa Büyükşehir Belediye Spor Kulübü.

Genç Bayanlar Kategorisinde; 1. Romeysa Kara (Mardin Atıcılık ve Avcılık Spor Kulübü),

2.Dora Çelik (Trabzonspor Kulübü) ve 3. Edanur Tarhan (Diyarbakır Tenis Atıcılık Yüzme Gençlik Kulübü).

Genç Bayanlar Takımı; 1. Trabzonspor Kulübü, 2. Eskişehir Gençlik ve Spor Kulübü ve  3. Diyarbakır Tenis Atıcılık Yüzme Gençlik Kulübü.

Yıldız Bayanlar Kategorisinde; 1. Gizem Gökmen (Çankırı Gençlik Spor), 2.Melisa Şimşek (Trabzonspor Kulübü) ve 3.Esin Akgün (Diyarbakır Tenis Atıcılık Yüzme Gençlik Kulübü)

Yıldız Bayanlar Takım;  1. Diyarbakır Tenis Atıcılık Yüzme Gençlik Kulübü yeni türkiye rekoru, 2. Mardin Atıcılık ve Avcılık Spor Kulübü.

25 MT Center Fire Tabanca Büyük Erkekler; 1. Fatih Kavruk (TSK Sporgücü) Türkiye Rekoru, 2. Yusuf Dikeç (Ferdi/Mersin) ve 3.Özgür Varlık(Ferdi/Bolu).

25 MT Center Fire Tabanca Büyük Erkekler Takım; 1.TSK Sporgücü.

25 MT Genç Erkek Standart Tabanca Ferdi; 1.Kemal Erkahya (Gelibolu Avcılık ve Atıcılık Kulübü) Türkiye Rekoru, 2.Muhammed Kerim Kırıcı (Kahramanmaraş GHSİM) ve  3.Erdem Bülbül (Samsun Canik Belediye Spor Kulübü.

Final müsabakaları ardından düzenlenen kupa, madalya takdim törenine; Bakanlık Müşaviri Tuğçe Özer, Erdemli Kaymakamı Muhittin Pamuk, Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şaban Güneş, Erdemli Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Adem Kılıç, Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Havalı ve Ateşli Silahlar Asbaşkanı Kadri Akgün, Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Mersin İl Temsilcisi Ahmet Kılınç da katıldı. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA