BAŞKAN PÜSKÜLLÜ’YE SON GÖREV | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAŞKAN PÜSKÜLLÜ’YE SON GÖREV


 

Tarsus Terziler Odası’nın vefat eden Başkanı Mehmet Püsküllü, Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer; Tarsus ve Mersin’de kurulu esnaf odası ve kooperatif başkanları ile ailesi ve yakınlarının katılım gösterdiği cenaze töreni sonrası göz yaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Tarsus Şehir Mezarlığı’nda kılınan cenaze namazına Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, Birlik Başkan Vekilleri Nesil Aydın ve Alper Deniz, Birlik Yöneticileri Ömer Şahbudak, Mehmet Torun , Mersin Kasaplar Odası Başkanı Erdal Pekmez, Tömük Esnaf Odası Başkanı Mehmet Yılmaz, Mersin Terziler Odası Başkanı Atilla Atar, Mersin Lokantacılar Odası Başkanı Ümit Özkan, Çamlıyayla Esnaf Odası Başkanı Mehmet Emin Sakallı, Tarsus Bakkallar Odası Başkanı Erdoğan Yalçın, Kunduracılar Odası Başkanı Bahri Şentürk, Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Kaplan Kiltaş, Fotoğrafçılar Odası Başkanı Cumali Taş, Kahveciler Odası Başkanı Hali Şekerci, Elektrik Teknisyenleri Odası Başkanı Nurettin Taş, Tuhafiyeciler Odası Başkanı Hüseyin Özkır, Marangozlar Odası Başkanı Doğan Kocabaş,Kasaplar Odası Başkanı Nail Uçak, Lokantacılar Odası Başkanı Ali Tavman, Tenekeciler ve İnşaat Malzemecileri Odası Başkanı Mustafa Güçyetmez, Briketçiler Odası Başkanı Mehmet Sorar, Tarsus Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Mahmut Şahin ile Tarsus Belediyesinden yöneticiler, merhumun ailesi ve yakınları katılım gösterdi.

Cenaze namazı sonrası merhum Mehmet Püsküllü’nün naaşı oda başkanları , ailesi ve yakınlarının göz yaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, uzun yıllar birlikte çalışma fırsatı yakaladığı çok kıymetli oda Başkanı Mehmet Püsküllü’yü kaybetmenin acısını yüreklerinde yaşadığını belirterek, “ Kendini temsil ettiği terzi esnafına adamış, onların sorunları için gece gündüz mücadele eden, birlikte çalışmaktan büyük mutluluk duyduğum bir büyüğümü, abimi kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyim. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesi, yakınları ve esnaf teşkilatımıza baş sağlığı diliyorum” dedi. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA