MİY PARA ARAYIŞINDA | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MİY PARA ARAYIŞINDA


 

Kentin hiçbir kurumundan destek bulamayan MİY yönetimi çareyi bankalardan şahsi kredi çekmekte arıyor!

ALİ ŞANLI

TFF 1. Lig’de mücadele eden Mersin İdman Yurdu’nda kaynak arayışı sürüyor. Son iki sezondur maddi manevi krizlerle gündeme gelen Kırmızı-Lacivertli Kulüpte son olarak geçen ay yönetime gelen Başkan Mahmut Karak ve ekibi, kentten yeteri kadar destek bulamayınca çareyi kredi çekmekte buldu. 
MİY yönetim kurulu üyeleri olarak bankalardan çekecekleri şahsi krediler ile futbolculara ödeme yaparak takım içinde yaşanan huzursuzluğu gidermek isteyen yönetim, gerekli işlemler için bankalarla görüşmelere başladı. 
Yönetimin bu tavrı taraftardan destek alırken, kent yöneticilerinin ellerini taşın altına koymayarak destek olmaması ise tepki topluyor.
Özellikle Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden beklediği desteği göremeyen Karak ve ekibi, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ile görüşmeyi dahi başaramadı. Göreve geleli yaklaşık 1,5 ay olan Karak, aradan geçen zaman zarfında Başkan Kocamaz’dan talep ettiği görüşme randevusuna hala bir yanıt alamadı. Bu durum Kocamaz’ın Karak ve ekibine destek olmayacağının göstergesi olarak yorumlanırken, iktidar partisinden de takıma destek sağlayacak her hangi bir adım gelmedi. 

MERSİN TAM KADRO
Öte yandan bu haftasonu Şanlıurfaspor ile karşılaşacak olan Mersin İdman Yurdu’nda hazırlık çalışmaları aralıksız sürüyor. Takım Macit Özcan Spor Kompleksi’nde Teknik Direktör Levent Eriş yönetiminde idmanlara devam ederken milli maç arasında izin alan yabancı futbolcuların da takıma katılması ile çalışmalar tam kadro sürüyor. Bu oyuncular içerisinde özel bir yeri olan Pedriel, alacağı nedeniyle takıma geç katıldı. Yönetimin ikna etmek için yoğun çaba sarf ettiği Bolivyalı oyuncu Çarşama akşamı geç saatlerde kente gelerek takımla idmanlara başladı. 

HAKEM AÇIKLANDI!
TFF 1. Lig'in 26. haftasında oynanacak maçları yönetecek hakemler belli oldu.  Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesinden Merkez Hakem Kurulu tarafından yapılan açıklamaya göre 1 Nisan Cumartesi günü saat 16:00’da oynanacak Mersin İdman Yurdu – Şanlıurfaspor maçını hakem Alper Ulusoy yönetecek. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA