Esnaf yeteneklerini arttırma peşinde | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Esnaf yeteneklerini arttırma peşinde


 

Mersin Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği’nce (ESOB) yürütülen ve kısa adı ADAPTESK olan “Esnaf ve Sanatkarların Uyum Yeteneklerinin Arttırılması Destek Projesi” kapsamında İl Çalışma Grubu Toplantısı gerçekleştirildi.

Mersin Othello Otel’de gerçekleştirilen ve proje paydaşlarının katılım gösterdiği toplantıda, Proje Eğitmeni Necla Haliloğlu tarafından projenin gruba tanıtımını yaptı. Haliloğlu 8 ilde gerçekleştirilen projede “Oda, birlik, federasyon personellerine yönelik eğitim, “Oda, birlik, federasyon başkan, yöneticiler ve genel sekreterlerine yönelik eğitim”, “Ulusal Yöneticilik Eğitimi”, “Danışmanlık”, “AB Çalışma Ziyaretleri”, “Ulusal Çalışma Ziyaretleri”, “İl Çalışma Grubu Toplantıları”, “Strateji Belgesi ve Politika Grubu”, “Uluslar arası Konferans” başta olmak üzere 18 faaliyet gerçekleştirildiğini söyledi.

Türkiye genelinde 28 Şubat 2017 itibarıyla 17 bin 700 esnaf sanatkarın eğitimden geçirildiğini ve hedefe yüzde 76 oranında ulaşıldığını aktaran Haliloğlu, Mersin’de ise 3 bin 215 esnaf sanatkarın eğitimden geçirilerek yüzde 84 oranında başarı sağlandığını ifade etti.

Haliloğlu, faaliyetler kapsamında; girişimcilik, işletme geliştirme, kişisel gelişim, iş organizasyonu, bilgi veri toplama, bilgisayar okuryazarlığı ve kullanımı, satış ve pazarlama teknikleri, müşteri memnuniyeti, kalite yönetimi, iletişim, çevre koruma, e-ticaret, çalışma ve iş etiği, inovasyon-uyum, ticari marka, markalaşma, diş ticaret, e-öğrenme başlıkları altında eğitimler verildiğinin altını çizdi. İl Çalışma Grubu toplantısı bugün sona erecek. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA