Büyük geri dönüş! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Büyük geri dönüş!


 

Mut İdman Yurdu ilk yarı 2-0 geriye düşüp, 10 kişi kaldığı maçta ikinci yarıda rakibine 3 gol atarak büyük bir geri dönüşe imza attı.

ALİ ŞANLI

Süper Amatör Play-Off  maçlarında sergiledikleri performans ile liderliği devralan Mut İdman Yurdu, evinde oynadığı Erdemli Belediyespor maçında öldü öldü dirildi.

Maça hızlı başlayan konuk ekip Erdemli Belediyespor arka arkaya buldukları 2 gol ile bir anda öne geçti. Atılan 2 golün dışında rakibinin kırmızı kart görmesini sağlayarak maçta büyük avantaj yakaladı. İlk yarı Mut İdman Yurdu için kabus gibi geçse de ikinci yarı toparlanarak rakibine 3 gol atmayı başardı. Karşılaşmayı 3-2 kazanarak üstelik 10 kişi ile bunu başarınca taraftarları ile bu galibiyeti saatlerce stat da kutladı. Topladığı 17 puan ile liderlik koyluğuna oturan Mut temsilcisi lig sonuna kadar koltuğu bırakmaya niyetli olmadığını gösterdi.

ANAMUR FARK ATTI

Süper Amatör Ligi lider tamamlayan Anamur Belediyespor ise Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) çıkmak için oynadığı play off maçlarında liderliğini sürdürüyor.

Hafta içi mesaisinde Mersin Suni Çim sahada 90 dakika boyunca yüksek performansta oyun oynayan Yeşil Beyazlı Ekip, rakibi Orman Spor’u 5-2’lık skorla mağlup etti.

Maçı Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe ve yöneticiler yakından takip ettiler. Maç öncesi Anamur Belediyespor’un Kalecisi Ayhan Gözel taraftarlar ve futbolcuların alkışları ve tezahüratları arasında kız arkadaşı Mahiye ’ye evlilik teklif etti.

Süper Amatör Lig’i lider bitiren Anamur Belediyespor, Süper Amatör Lig’inin Play Off’unda evinde Mut İdman Yurdu’na kaybettiği için averaj ile 2. Durumda yer alıyor. Anamur Belediyespor şuana kadar 17 puan topladı. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA