AKP, MHP, CHP Silifke’de buluştu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AKP, MHP, CHP Silifke’de buluştu


 

Silifke’de düzenlenen ‘Silifke Muhtarlar ve Sivil Toplum Kuruluşları Buluşması’nda AKP’li İçişleri Bakanı Soylu, MHP Büyükşehir Belediye Başkanı Kocamaz ve CHP’li Silifke Belediye Başkanı Turgut, bir araya geldi.

Silifke’de düzenlenen Muhtarlar ve Sivil Toplum Kuruluşları Buluşması’na bir dizi temaslarda bulunmak üzere Mersin’e gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, helikopterle Silifke’ye geldi. Mersin Valisi Özdemir Çakacak, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir, AK Parti İl Başkanı Cesim Ercik, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Çetin ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan İçişleri Bakanı Bakanı Süleyman Soylu, Silifke’nin 88 mahalle muhtarı ve sivil toplum kuruluşları üyeleri ile kahvaltıda buluştu.

“HİÇ BİR SEVİNİCİMİZİ BİZE YAŞATMADILAR”

Kahvaltı sonrası bir konuşma yapan Bakan Soylu, “Darbeler üzerine krizler üzerinden karmaşıklar üzerinden, siyasi istikrarsızlık üzerinden bu kadar açık verilebilir. Hangisine tedbir almış. Hangi tedbiri gerçekleştirmiş. 7 Haziran’da hepimiz gördük. Bu tabloda nasıl ellerini ovuşturduklarını gördük. Bir taraftan ‘yapın bakalım’ dediler. ‘Biz nede olsa üstesinden geliriz’ dediler. Tek taraftan saldırmaz bunlar. Bir kaç koldan Türkiye’yi kuşatmak, diz çöktürmek için ellerinden geleni yapmaya çalıştılar. Yıllardır böyle yaptılar.

Ve hiç bir sevinicimizi bize yaşatmadılar. 15 Temmuz gecesi hangi birimiz akşamın 21.30’unda meczup bir adamın, ahlaksız bir adamın, hiç bir vicdanı olmayan adamın, değeri olmayan adamın, insanlık dışı sıfat taşıyan adamın, dönüp bu ülkede F-16’larla, tanklarla, helikopterle mazlum insanları katledeceğini düşünemedik” dedi.

SOYLU’DAN ESNAFA ZİYARET

Silifke’de muhtarlar ve sivil toplum kuruluşu üyeleri ile kahvaltıda bir araya gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kahvaltılı toplantı sonrasında Atatürk Caddesi'ndeki esnafı ziyaret edip, 16 Nisan’da yapılacak olan referandum için desteklerini istedi. Esnaf ziyaretleri sırasında Bakan Soylu’ya Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Çetin ve yönetim kurulu üyeleri ile birçok AKP'li vatandaş eşlik etti. Bakan Soylu, “Burada sabahtan itibaren çeşitli temas ve değerlendirmelerde bulunuyoruz. Şu cadde üzerinde herkesin sadece bir şeyini görüyoruz. Sıcaklığını, samimiyetini ve kucaklamasını, Allah bundan hiç kimseyi eksik etmesin” dedi.

"16 Nisan’da güçlü bir Türkiye için herkesin 'evet' diyerek desteğini bekliyoruz" diyen Bakan Soylu, bazı sorunları olan vatandaşları da birebir dinleyerek, sorunlarının giderilmesi için araştıracağının sözünü verdi. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA