Sahipsiz altyapı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Sahipsiz altyapı


 

Mersin İdman Yurdu’nun sahipsizliği ve tesis sorunu bir kez daha gün yüzüne çıktı.

SONER AYDIN

Mersin İdman Yurdu’nda yıllardır süre gelen tesis sorunu yeniden gündeme geldi. Cuma günü Macit Özcan Spor Kompleksi içinde yer alan futbol sahasında antrenman yapmak isteyen U21 takımı, bir sahanın bakımda olması diğer sahada ise Meskispor’un antrenmanı nedeniyle dışarıda kaldı. Hazır bir şekilde yaklaşık 1 saat sahanın kenarında Meskispor’un antrenmanını bitmesini bekleyen gençler, daha sonra sahaya geçerek antrenman yaptı.

Yaklaşık 1 ay önce yine Macit Özcan Tesislerinde yaşanan bir olay tesis sorununu gözler önüne sermişti. Tesis içindeki büyük sahanın kale arkasında antrenman yapan Mersin İdman Yurdu U-14 takımı Meskispor yöneticilerinden izin alarak sahanın bir yarısında çift kale maç yapmak istemiş, ancak maç bitimine dakikalar kala tesislere gelen Meskispor Kulüp Asbaşkanı Latif Can, arabasıyla saha içine girerek, maç yapan çocukların sahayı terk etmesini istemesi hafızlarda yerini korurken, böyle bir olayın yaşanması tesis sorununu yeninden gündeme getirdi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA