Anamur kapalı devre sulamaya geçiyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Anamur kapalı devre sulamaya geçiyor


 

Anamur Kapalı Devre Sulama Sistemi hatlarının geçeceği noktalar için istişare toplantısı yapıldı.

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, Devlet Su İşleri Müdürü Mustafa Karabacak, Kapalı Devre Sulama Sistemi hattının döşeme çalışmasını gerçekleştirecek olan Genel İnşaat Şirketi Sahibi Çağdaş Urasoğlu, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ali Rıza Kibrit, Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Gürel, Mahmut Kara ve teknik yetkililerinde katıldığı toplantıda Kapalı Devre Sulama Sistemi hatlarının geçeceği noktalarla ilgili istişarelerde bulunuldu.

Genel İnşaat’a ait Alaköprü’de bulunan şantiye binasında gerçekleştirilen toplantıda sulama sistemi hatlarının geçeceği güzergâhlar incelenerek Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Anamur Belediyesi tarafından önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek sıcak asfalt çalışmaları ile kesiştiği noktalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Devlet kaynaklarının etkin kullanımı, israfın engellenmesi için bir araya gelen yetkililer çift emek ve masraf olmaması için su hattının geçeceği noktalarda sıcak asfaltla ilgili planlamalar gerçekleştirdi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Anamur Belediyesi tarafından ilçe merkezinde ve köylerde başlatılan sıcak asfalt çalışmalarının ardından önümüzdeki günler için planlanan noktalardan bazılarında Kapalı Devre Sulama Sistemi Projesi kapsamında boru döşeme çalışması gerçekleştirileceği öğrenilirken bu noktalar için planlanan çalışmalar çift masraf olmaması ve devletin israfa uğratılmaması için sıcak asfalt öncesi boru döşenecek.

Boru geçiş güzergâhında Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Anamur Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek sıcak asfalt çalışmaları ise boruların yerleştirilmesinin ardından yapılacak.

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe verdiği bilgide “Devlet kaynaklarının etkin kullanımı ve israf olmaması için Kapalı Devre Sulama Sistemi Projesi kapsamında boru döşeme çalışmaları gerçekleştirecek olan Genel İnşaat Şirketi Sahibi Çağdaş Urasoğlu ve DSİ Müdürümüz Mustafa Karabacak ile bir araya gelerek faydalı bir toplantı gerçekleştirdik.  Yaptığımız istişarelerle boruların geçeceği noktaların krokilerini aldık. Buralardaki sıcak asfalt çalışmaları borularının döşenmesinin ardından başlayacak. Boru döşeme çalışması olmayan yerlerde planladığımız kapsamda sıcak asfalt ve asfalt çalışmalarını tamamlayacağız. Burada ki toplantının amacı sadece sıcak asfalt ve boru döşeme çalışmalarının kesiştiği noktalarda ne yapılması gerektiği konusunda fikir alışverişiydi. Faydalı bir toplantı oldu. İlçemiz için Mersinimiz için ülkemiz için hepimizin amacı öncelikle kaynakları etkin kullanmak ve israfı önlemek bizde Anamur Belediyesi olarak bu kapsamda firma yetkilileri ve DSİ Müdürü ile bir araya gelmek istedik, onlarda sağ olsunlar aynı bizim gibi düşünüyorlar. İlerleyen süreçte tabi bu kapsamda tekrar bir araya geleceğiz, hem boru hattı döşenmesinde hem de sıcak asfalta herhangi bir problem yaşanmayacak vatandaşlarımız da kesinlikle mağdur olmadan yerel ve genel hizmetlerden en etkin biçimde yararlanacak. Ben tekrar buradan DSİ Müdürü Mustafa Karabacak ve Genel İnşaat Şirketi Sahibi Çağdaş Urasoğlu’na çok teşekkür etmek istiyorum. Hepimiz ortak kaygı için ve hizmet için toplandık, istişarede bulunduk ve faydalı sonuçlar ortaya çıktı.”dedi.

İstişare toplantısı fikir alışverişinin ardından son buldu. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA