Fark yaratıyorlar | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Fark yaratıyorlar


 

Veteranlar Liginde oynanan maçlar nefesleri kesmeye devam ediyor.

Birçok futbolcunun geçmişte üst düzey futbol oynaması lige farklı hava ve kalite katıyor. Bu hafta Ligde yine kalitesi yüksek bir maç oynandı. Mersin Karacailyas ligin güçlü ekiplerinden 38 Kayseri masterleri konuk etti. Ligde henüz mağlubiyeti olmayan, lig ikincisi 38 Kayserispor’u  3-2 mağlup eden Mersin Karacailyas rakibine ilk mağlubiyeti yaşatmanın keyfini sürüyor.

Bu zorlu karşılaşmada Mersin Karacaiyas masterleri yalnız bırakmayan Başkan yardımcısı Hasan Albayrak ve Rasim Narin,  As başkan Hüseyin Soyer karşılaşmayı yakından takip ettiler. Oynanan maçlar kadar takım oyuncuların sergilemiş oldukları özveri maçlar kadar konuşuluyor. En fazla dikkat çeken olay ise takım kaptanı İlhami Serdar’ın Ankara’da yaşamasına rağmen maç kaçırmaması sporun, arkadaşlığın ve ligin ne kadar önemli olduğunun en büyük göstergesi. Bu haftaki maça Mehmet Akyürek yönetiminde çıkılması ise takıma ayrı bir hava kattı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA