Acil tıp teknisyenlerinin hak kayıpları önlensin | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Acil tıp teknisyenlerinin hak kayıpları önlensin


 

Sağlık-Sen Mersin Şube Başkanı Şemsettin Karadoğan, yayınladığı mesaj ile Acil Tıp Teknisyenliği Haftasını kutladı.

Ülkemizde; 22 Mart’ın Acil Tıp Teknisyenleri Günü, 22-28 Mart tarihleri arasındaki haftanın ise Acil Tıp Teknisyenleri Haftası olarak kutlandığını anımsatan Karadoğan, 1996 yılında öğrenim, 2000 yılında da çalışma hayatına başlayan acil tıp teknisyenliğinin geçen kısa sürede 55 bin mezunu 17 bin öğrencisiyle acil sağlık sisteminde büyük bir meslek topluluğu haline geldiğini söyledi.

Acil sağlık sisteminde yetişmiş ve nitelikli personel gücü bakımından ilk sırada yer alan Acil Tıp Teknisyenleri ve paramediklerin önem arz ettiğini belirten Karadoğan, insan hayatının en zor anlarında yanlarında ATT ve paramediklerin olduğunu söyledi. Karadoğan, “80 milyon insanımıza ülkemizin dört bir yanında 7 gün 24 saat her türlü sıkıntıya, strese, coğrafi engellere rağmen fedakarca görev yapan, zaman zaman darp edilen, zamanla yarışıp hayat kurtarmaya giderken kendi hayatından olan, ‘bir insanı kurtarmak tüm insanlığı kurtarmak bilinciyle’ hareket eden acil tıp teknisyenlerinin, hak kayıplarının yaşanmadığı daha güzel yarınlar olmasını diyoruz” dedi. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA